Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ο διακαής πόθος του Βαλάντη - Δείτε με ποιον κορυφαίο επιχειρηματία θέλει να συνεργαστεί !



Ο Βαλάντης , ο οποίος μέσω της συμμετοχής του στο «Your face sounds familiar» ξετυλίγει το αστείρευτο υποκριτικό του ταλέντο , κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις μέχρι ώρας , βλέπει με ικανοποίηση το όνομα του να αναρριχάται συνεχώς στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο .

Πρώτοι σας αποκαλύψαμε για την υπογραφή συμβολαίου με την HEAVEN , από την οποία θα κυκλοφορήσει η ολοκαίνουργια ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά και τις αλλεπάλληλες κρούσεις συνεργασίας που δέχεται αυτή την περίοδο . Το πρόσωπο όμως που ο Ροδίτης τραγουδιστής έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και θαυμάζει , από τα φάσμα των επιχειρηματιών της νύχτας , όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω , είναι ο Κώστας Μπερτάκης . Από μια προσωπική συζήτηση που έτυχε να κάνω με τον Βαλάντη , μου εξέφρασε τον θαυμασμό του για την προσεγμένη επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθεί με τους εκάστοτε καλλιτέχνες που παίρνει κάτω από την σκέπη του ο ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων Fantasia - Teatro . Με την πιο τρανή περίπτωση να αποτελεί φυσικά ο Παντελής Παντελίδης , όταν ο Κώστας Μπερτάκης τον ανακάλυψε το 2014 και την όλη στάση που κράτησε μετέπειτα με τον άδικο χαμό του . 

Λέτε μελλοντικά να "ψηθεί"κάποια συνεργασία ... Γιατί όχι !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...