Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η αλήθεια για το σπίτι του Παντελή στη Βούλα και η αντίδραση της μάνας


Επειδή πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν μετά το θέμα που μοιραστήκαμε μαζί σας και αφορούσε την μετακίνηση του Μπερτάκη από το σπίτι που ζούσε στην Βούλα μετά από επιθυμία της γυναίκας του, οφείλω να επανέλθω σήμερα και να δώσω όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Η αλήθεια είναι πως το συναισθηματικό βάρος τόσο του Κώστα αλλά και της γυναίκας του Παυλίνας μετά την απώλεια του Παντελή ήταν και παραμένει πολύ μεγάλο.

Η αλήθεια επίσης είναι πώς το ζευγάρι νοίκιαζε το σπίτι όπου και διέμενε στην περιοχή της Βούλας, το οποίο και άφησε για άλλο.

Η αλήθεια επίσης είναι πως το σπίτι αυτό ανήκε στον Παντελή Παντελίδη. Ήταν η τελευταία αγορά πρίν γίνει το κακό και για την αγορά αυτή συναίνεσε από την πρώτη στιγμή και η μητέρα του Αθηνά, η οποία θεωρούσε την κίνηση αυτή ως την μόνη σωστή επένδυση του παιδιού της.

Είναι ψέματα ότι μια εβδομάδα πριν το κακό η ,μητέρα του μαζί με μια παρέα παιδιών από τη νέα Ιωνία βρέθηκε στο σπίτι του Παντελή και του ζήτησε να το εγκαταλείψει και να επιστρέψει στο πατρικό τους. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...