Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...



Υπογράφει ο apodytiriakias.gr

Όλα ήταν στο πρόγραμμα. Όλα αυτά που συμβαίνουν στις ημέρες μας. Κυβέρνηση από τον σύριζα να υπογράφει πιο σκληρά μνημόνια από τις κυβερνήσεις που ο Τσίπρας κατηγορούσε. Καμία έκπληξη που η ζωή στην Ελλάδα συνεχίζεται με σύριζα βουτηγμένο μέχρι μυελού στο μνημόνιο, μέχρι τελευταίας ρανίδος στην υπογραφή νέων φόρων, νέων μειώσεων των συντάξεων.

Είπαμε. Όλα ήταν στο πρόγραμμα. Γιατί, όμως; Εγώ θα σου πω γιατί. Να θυμίσω πρώτα ότι ο Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη εκλεγεί πρωθυπουργός, με την εκλογική νίκη τον Ιανούαριο του 2015, τη νίκη του λαού, διότι ο λαός τον ψήφισε, όχι οι καταραμένοι δανειστές και είπε στη Βουλή.

-Αυτή η Βουλή δεν θα ψηφίσει κανένα μνημόνιο.

Εννοούσε ο πρόεδρος του Σύριζα ότι μ' αυτόν πρωθυπουργό το κόμμα του, οι βουλευτές του, δεν θα ψηφίσουν αυτό που τελικά ψήφισαν. Και σήμερα ο πρωθυπουργός λέει ότι δεν γινόταν διαφορετικά. Το ίδιο λένε και τα μεγαλοστελέχη του σύριζα. Ότι δεν γίνεται διαφορετικά, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να υποταγούμε, να γίνουμε μνημονιακοί, να σας ξεπατώσουμε στους φόρους.

Μα, αν δεν γίνεται, σηκώνεις τα χέρια και εγκαταλείπεις τον «αγώνα» του λαού. Τον «αγώνα» για τα συμφέροντα του μαλάκα, ένας είναι ο μαλάκας από καταβολής. Ο λαός.

Γιατί ο Τσίπρας να αναλάβει τη βρωμοδουλειά. Σκυταλοδρόμος. Να πάρει τη σκυτάλη του Σαμαρά, που αυτός την είχε πάρει από τον Παπανδρέου. Γιατί; Για τον Καρανίκα, ρε γαμώτο!

Ξέρεις πόσοι συριζαίοι Καρανίκες διορίστηκαν στο δημόσιο με κυβέρνηση Τσίπρα; Γι' αυτούς ξευτυλίστηκε πολιτικά ο Τσίπρας. Για να βολευτούν οι αρουραίοι του Σύριζα. Όλοι αυτοί που δεν τους έχει ανάγκη το δημόσιο. Θυσιάστηκε ο Τσίπρας, κατούρησε τα όσια και ιερά του Σύριζα, γιατί; Για τους Καρανίκες, ρε γαμώτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...