Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Μόνο Εδώ : Ανατροπή δεδομένων και η έκπληξη από την Πάολα - Η αποκάλυψη του ... φύλακα άγγελου της !


Είναι η φωτογραφία , στην οποία απεικονίζεται η Πάολα , που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Ταχτσίδης , συνοδευόμενο από το σχόλιο "Έρχεται έκπληξη" .

Πρόκειται για την απάντηση που δίνει ο φύλακας άγγελος της  δημοφιλούς λαϊκής τραγουδίστριας , ο άμεσος συνεργάτης και μετρ της , για τα όσα κακόβουλα σχόλια και τις αρνητικές κριτικές που ακούγονται το τελευταία διάστημα για αυτήν . Πρώτος μέσα από το Tsipas Hlias blog σας μετέφερα την δύσκολη περίοδο που βίωσε στα προσωπικά της η Πάολα , τόσο με την αναπάντεχη απώλεια του νεαρού τραγουδιστή , συνεργάτη της και κολλητού της φίλου Παντελή Παντελίδη σε μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα , όσο και με το θάνατο του πατέρα της . 

Το σίγουρο και το μόνο δεδομένο , από ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στο απόλυτο "φαινόμενο της πίστας" και εκμυστηρεύονται στο blog μου , είναι πως η περίοδος που ακολούθησε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή . Η Πάολα η οποία φημίζεται για την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της και μάλιστα σε μια παλαιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει πως ενσαρκώνει 12 γυναίκες μαζί , αντράκι, μαγκάκι, θηλυκό, γατούλα, ευάλωτη , κλείστηκε στον εαυτό της . Επιθυμία της ιέρειας της πίστας ήταν να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να επικεντρωθεί για να βρει την ψυχική της ισορροπία . Οι πρώτες ενδείξεις συνηγορούσαν στην απόφαση της τραγουδίστριας να αναβάλει όλες τις καλοκαιρινές της συναυλίες και να κάνει το come back από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη . Φυσικά , παραμένοντας κάτω από την "σκέπη" του κέντρου Teatro , συνεχίζοντας την πολύ πετυχημένη συνεργασία των τελευταίων ετών με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη . 

Η δημοσίευση όμως του Γιώργου Ταχτσίδη μας βάζει σε ευχάριστες σκέψεις , για ενδεχόμενη πιο γρήγορη επιστροφή της Παόλα στις πίστες . 

Λέτε ... ? Οψόμεθα !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...