Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Όταν το πρώτο μπάνιο της Σκορδά γίνεται πρώτη (σχεδόν) είδηση




ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΑΒΡΕΧΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ) ΛΙΑΓΚΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ - ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΈΦΥΓΑΝ .


Εννοείται ότι είναι «πρώτη» είδηση για τα Μέσα που κάνουν πρώτες τέτοιες ειδήσεις. Για τα άλλα το πρώτο μπάνιο της Φαίης ήταν συμπλήρωμα στις γεύσεις που προσφέρονται στον αναγνώστη. Στις λιχουδιές για να το λέμε καλύτερα. Βέβαια, από όσα βλέπουμε στις φωτογραφίες το πρώτο μπάνιο – αν πράγματι έγινε – δεν ήταν θαλάσσιο, αλλά σε πισίνα. Στο οποίο, όλως τυχαίως, βρέθηκε ο φωτογράφος και επίσης όλως τυχαίως οι φωτογραφίες ήταν ποζάτες – στημένες δηλαδή και καθόλου αυθόρμητες. Δίπλα της ο Γιώργος Λιάγκας διόλου εκτεθειμένος και με μπλουζάκι για να  κρύβει όσο είναι δυνατόν τις αντιθέσεις των δυο πρώτων σωμάτων του πρωινού του ΑΝΤ1. Δεν το θεωρούμε πολύ πιθανό να βούτηξε στα νερά της πισίνας ο δημοσιογράφος. Όχι βέβαια ότι είμαστε σίγουροι πως βούτηξε η Φαίη. Ατσαλάκωτη και άβρεχτη ήταν στο σύνολο των φωτογραφιών που είδαμε – προσφορά όλες στον αγώνα για την πρωινή τηλεθέαση.

ΥΠΟΨΗ 1: Για να μην τρώμε το ψωμάκι κανενός, να πούμε ότι οι φωτογραφίες εμφανίζονται ως αποκλειστικές από το youweekly.gr και μαρκαρισμένες με το λογότυπό του σάιτ. Ωστόσο, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και «αμαρκάριστες». Πώς ξέφυγαν αφού είναι αποκλειστικές; Πιθανόν σκαναρισμένες από τις σελίδες του περιοδικού «YOU» για το οποίο έγινε η... αυθόρμητη φωτογράφηση (πριν από το Πάσχα) στο πρώτο μπάνιο της Φαίης. 

ΥΠΟΨΗ 2: Ο Λιάγκας είναι γνωστός χειμερινός κολυμβητής. Τι να του κάνει η πισίνα, Απρίλη μήνα, γατάκια;. 

πηγή : harddog-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...