Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Ο φετινός Κώστας Μπερτάκης δεν μοιάζει με κανέναν άλλον !


Όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τον Κώστα Μπερτάκη , μεταξύ αυτών και εγώ , τον μέντορα του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη και έναν εκ των πιο ισχυρών επιχειρηματιών της νυχτερινής Αθήνας , έχουν διαπιστώσει πως από επιλογή αποφεύγει την προσωπική προβολή . Αν και λόγο της φύσεως της δουλειάς έχει πολύ καλή σχέση με μεγάλα μιντιακά συγκροτήματα και γνωστούς δημοσιογράφους , όμως σπάνια - έως ποτέ - δεν θα τον δείτε να μιλάει δημόσια . Ούτε καν σε μια από τις πιο δύσκολες και τραγικές συγκυρίες της ζωής του . Όταν τόσο  αστραπιαία κόπηκε το νήμα της ζωής για τον λαοφιλή λαϊκό τραγουδιστή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα , με τον Κώστα Μπερτάκη να βιώνει βουβά την οδύνη και τον πόνο μιας τόσο σημαντικής απώλειας για αυτόν . Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο . 

Την συγκεκριμένη διαπίστωση την επιβεβαιώνει καλύτερα από όλους ο Χάρης Λεμπιδάκης . Ο γνωστός δημοσιογράφος και υπεύθυνος στις επιχειρήσεις του Κώστα Μπερτάκη τα τελευταία χρόνια στο πόσο του υπεύθυνου της επικοινωνιακής πολιτικής ... Ο οποίος ανήμερα της ονομαστικής εορτής , ανάρτησε για τον αυτοδημιούργητο Κρητικό επιχειρηματία : 

Δε του αρέσουν αυτά! Το γνωρίζω! Αλλά τα αυθόρμητα και τα αληθινά τα γνωρίζει ο ίδιος μιας και δεν ήταν δήθεν ποτέ!!! Χρονια πολλά στον φίλο και στην συνέχεια εργοδότη και επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη! Έναν άνθρωπο αυτοδημιούργητο που εφαγε πολλά χαστούκια στην ζωή του και με την υπομονή και το καθαρό μυαλό δημιούργησε τα μαγαζιά του και τους καλλιτέχνες του! Η φετινή του ονομαστική εορτή δεν είναι όπως τις τελευταίες! Και ξέρουμε καλά τον λόγο με μια απουσία πολύ μεγάλη που τόσο τον ίδιο όσο και εμάς , μας συγκλόνισε! Να χαίρεσαι Κώστα μου την κορούλα σου, την σύντροφό σου, την οικογένειά σου και όλα σου τα φιλαράκια που σ αγαπάμε και θα είμαστε σε χαρές και λύπες μαζί σου !!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...