Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ποιο πρόσωπο «έκπληξη» θα πλαισιώσει τον Μάκη Δημάκη - Όλο το παρασκήνιο !



Όπως πρώτο το Tsipas Hlias blog σας ενημέρωσε , από τον Βόλο θα σηματοδοτηθεί η έναρξη των καλοκαιρινών εμφανίσεων του Μάκη Δημάκη , για το Σάββατο 7/5 , με την Αχαϊκή πρωτεύουσα να έρχεται στο προσκήνιο στις 23 Ιουλίου (Εδώ) !

Κι αν κρίνουμε από την παρουσία-κλειδί που αναμένεται να έχει δίπλα στον τραγουδιστή ο γνώριμος καλλιτεχνικός μάνατζερ , Στέλιος Ρίζος , ο οποίος θα επιμεληθεί τον προγραμματισμό του τουρνέ για όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου , καμία απορία δεν μας προκαλεί η παρουσία της Στέλλας Καλατζή . Όπως πληροφορηθήκαμε , η εκρηκτική τραγουδίστρια , η οποία ολοκλήρωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το φετινό της πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα κέντρα της Αθήνας , όπως είναι το Caramela , θα πλαισιώσει τον Μάκη Δημάκη σε όλα του τα εξτρά . Ενώ ας μην ξεχνάμε πως την περσινή σεζόν την είχαμε απολαύσει , στην ίδια επιτελική θέση , δίπλα στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη και το προηγούμενο χειμώνα εμφανιζόταν στο Romeo Πάτρας . 

Φυσικά , ο μάνατζερ της , ο άνθρωπος που έχει το πάνω λόγο στην διαμόρφωση του image της , το πρόσωπο που του χρεώνεται το γεγονός ότι η Στέλλα Καλατζή παραμένει σε πολύ υψηλό επαγγελματικό επίπεδο ακόμη και εν μέσω κρίσης , βρίσκεται πίσω και από αυτή την συνεργασία . 

Παράλληλα , σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές , σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο δισκογραφικό εγχείρημα της σταδιακά ανερχόμενης στο μουσικό χρηματιστήριο, ύστερα από την απήχηση που σημείωσε το "Δεν σε βλέπω" . 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...