Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Μόνο Εδώ : Γνωρίστε τον αφανή ήρωα πίσω από τον Νίκο Μακρόπουλο - Το χέρι που κινεί τα νήματα !



Σε οποιαδήποτε μπίζνα , ιδίως σε αυτές με καλλιτεχνικό περιεχόμενο που δεκάδες άλλοι σε περιμένουν στη γωνία για να σου ...καπαρώσουν την θέση , οι συντελεστές και το ομαδικό πνεύμα αποτελούν σημεία -κλειδιά. 


Η κατακόρυφη άνοδος και η αναρρίχηση στα ανώτερα κλιμάκια της πυραμίδας , προϋποθέτει να έχεις πίσω σου στέρεες βάσεις και τα κατάλληλα άτομα που διαθέτουν την γνώση και την εμπειρία από διαχείριση της δημόσιας εικόνας . Στην περίπτωση του Νίκου Μακρόπουλου , ενός εκ των κορυφαίων εκπροσώπων του λαϊκού ρεπερτορίου , δεν συναντάμε κάποιον από τους συνηθισμένους και προβεβλημένους μάνατζερ , αλλά τον αδερφό του . Από πιο μυημένους με το στενό περιβάλλον του 50χρονου Θεσσαλονικιού τραγουδιστή , ο οποίος το Σάββατο 14/5 θα παραστεί για μια μοναδική εμφάνιση στα "Αστέρια" Live Πάτρας , αναφέρουν στο Tsipas Hlias blog : 

" Ο Λορέντζο βρίσκεται πάντοτε δυναμικά και με πυγμή δίπλα στον αδερφό του . Τον στηρίζει , τον συμβουλεύει , τον κινητοποιεί και τον καθοδηγεί υποδειγματικά όσο κανένας άλλος σε κάθε του επαγγελματικό βήμα . Από την επιλογή των χώρων που θα εμφανιστεί , εντός και εκτός συνόρων , τις δισκογραφικές δουλειές , μέχρι και τα μέσα ενημέρωσης που θα καλεστεί να μιλήσει . Ο Μακρόπουλος δεν κάνει βήμα χωρίς τον αδερφό του . Από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα , ο πάντοτε επικοινωνιακός και φιλικός Λορέντζο ,  φροντίζει να διατηρεί την καλύτερη σχέση με το περίγυρο του διάσημου αδερφού του . Από τα media , τους συνεργάτες και άλλους συνάδελφους του χώρου , αποτελεί τον αφανή ήρωα και τον πραγματικό στυλοβάτη της ένδοξης πορείας του Νίκου Μακρόπουλου στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι "

Έτσι και αυτή την φορά , ο Λορέντζο αποτελεί τον πραγματικό "βράχο" που έχει επιμεληθεί τον συντονισμό της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Μακρό . Τιτλοφορείται "Μπορεί" και είμαι σίγουρος πως θα σηματοδοτήσει την πολυαναμενόμενη και άκρως πειστική επιστροφή του στο κέντρο των εξελίξεων .

Ακούστε το : Εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...