Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ο Νικολόπουλος και τα 350.000 ευρώ για διαφημιστικά κονδύλια σε συγκεκριμένα έντυπα - Τι απαντά ο βουλευτής ;




Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά τη δημοσιοποίηση των κονδυλίων που έδωσαν οι Τράπεζες για διαφήμιση το 2015. Ανάμεσα στους λήπτες των διαφημιστικών κονδυλίων εμφανίζεται και μια Επιχείρηση με την επωνυμία «ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑΣ ΕΠΕ», η οποία εδρεύει στην Πάτρα και μάλιστα η έδρα της βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το ιδιόκτητο σπίτι του Αχαιού βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου (Κώστα Βάρναλη 27).


Η αίσθηση που επί χρόνια υπάρχει στην Πάτρα είναι ότι η εν λόγω Επιχείρηση ανήκει στον ίδιο ή στο οικογενειακό περιβάλλον του Αχαιού βουλευτή και για κάποιο διάστημα τουλάχιστον , εξέδιδε το περιοδικό «Νέος Λόγος» και την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος της ενημέρωσης» (και στις δύο εκδόσεις , εκδότης ήταν ο Νίκος Νικολόπουλος τουλάχιστον έως το 1998). Σίγουρο είναι πάντως ότι έχει εκδώσει όλα τα βιβλία που έχει συγγράψει ο Νίκος Νικολόπουλος (20 συνολικά).

Σε χθεσινό άρθρο του Δημήτρη Αβραμίδη που δημοσίευσε το portal thebest.gr με τίτλο «Ο ζοφερός χορός της διαπλοκής μπροστά στα μάτια μας», ο δημοσιογάφος αναφέρει μεταξύ άλλων : «Έσχατο αλλά όχι τελευταίο. Στη λίστα του TPP (the press project) φιγουράρει και μια ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑΣ που μέσα στο 2015 φέρεται να εισέπραξε 342.770 ευρώ. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, προς το παρόν, είναι ότι ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος οφείλει σαφείς, ρητές και δημόσιες απαντήσεις».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Αχαιός βουλευτής έστειλε την ακόλουθη απάντηση:
Αγαπητέ κύριε Αβραμίδη
Με αφορμή αναφορά στο πρόσωπο μου, στο χτεσινό σας άρθρο, απαντώ ρητά και κατηγορηματικά:
Δεν συμμετέχω σε καμία εταιρεία και κατ΄ επέκταση ούτε και στην αναφερόμενη στο άρθρο σας.

Πάτα 09.05.2016
Νίκος Νικολόπουλος»
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...