Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η Ελλάδα σε καταστροφική ομηρία 153 βουλευτών - κομματικών υπαλλήλων πορεύεται προς το κοινωνικό χάος και την αποδόμηση



Η ψήφιση του ασφαλιστικού με την ομόφωνη θετική ψήφο 153 "βουλευτών" επικυρώνει την σημερινή πραγματικότητα για την χώρα: Η Ελλάδα βρίσκεται σε πολιτική ομηρία έχοντας παγιδευτεί σε μια κοινοβολευτική πλειοψηφία κομματικών υπαλλήλων οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνον για την παραμονή στις καρέκλες τους και ψηφίζουν τα πάντα αρκεί να μη πάμε σε πρόωρες εκλογές.


Ψηφίζονται πλέον επαχθή και εντελώς πρόχειρα μέτρα που αποβουλιάζουν την χώρα, δεν δίνουν καμία απολύτως προοπτική και εξυπηρετούν μόνον την εύνοια που διεκδικούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τους εταίρους. Τους τα δίνουν όλα ώστε να υπάρξει η πληρωμή των δόσεων και να μην πέσουν.

Ότι ψηφίζει η Βουλή δεν είναι σχέδιο αλλά "κλείσιμο ματιού" προς τους δανειστές πως δεν πρέπει να ανησυχούν αφού "όλα θα ψηφιστούν αρκεί να μην μπλέξουμε σε νέες εκλογές". Στο μεταξύ αυτός ο ενδοτισμός θα αποδειχθεί ότι δεν έχει τέλος. Συνεχώς θα απαιτούνται νέα μέτρα γιατί θα αποτυγχάνουν τα προηγούμενα, όλοι οι οικονομικοί δείκτες θα καταρρεύσουν πλην αυτού της παραοικονομίας.

Θυμίζουμε ότι τα μέτρα ψηφίστηκαν ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ αφού η Κριστίν Λαγκάρντ με επιστολή της, κρίνει πως τα μέτρα που ήδη ψήφισε η κυβέρνηση είναι ανεπαρκή και οι  Ελληνες συνομιλητές αναξιόπιστοι, η δε γερμανική πλευρά δεν φαίνεται διατεθειμένη να εμπλακεί σε κάποια ουσιαστική συζήτηση για την ρύθμιση του χρέους.

Υπάρχει πλέον ο ορατός φόβος οι 153 "βουλευτές" - κομματικοί υπάλληλοι να υπερψηφίζουν κάθε μέτρο καταστροφής που θα φέρνουν στην Βουλή το επόμενο διάστημα οι της παρέας Τσίπρα. Με δεδομένο ότι σχέδιο δεν υπάρχει, θα ψηφίζουν φορολογικά τερατουργήματα για να ικανοποιήσουν τους εταίρους, χωρίς το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα και η κοινωνία να είναι σε θέση να αντιδράσουν.

Ήδη αποκλέιοντας το Μαξίμου με κλούβες και εξαφανιζόμενοι από κάθε δημόσιο χώρο δείχνουν να έχουν κατανοήσει ότι επιτίθενται εναντίον όλων, όμως θα το συνεχίσουν. Η παραμονή στην εξουσία με οποιοδήποτε κόστος είναι πλεόν ο κύριος στόχος τους.

Αυτή η ομάδα που έχει την εξουσία δεν πρόκειται να φύγει από αυτήν αν δεν το επιδιώξουν οι δανειστές εκτιμώντας ότι η Ελλάδα καταστρέφεται ή αν οι Έλληνες δεν βγουν στους δρόμους με απεργίες διαρκείας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (molonoti.gr)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...