Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Αποκάλυψη - κόλαφος του "Tsipas Hlias -blog" - Πάτρα : Νυχτερινά κέντρα χρωστoύν δεδουλευμένα κι από πάνω τρομοκρατούν !


Η νυχτερινή ζωή της πόλης συνεχίζει και περνά «μαύρες νύχτες» αφού μ’ ένα Σάββατο δεν βγαίνει βδομαδιάτικο όπως αναφέρουν οι εμπλεκόμενοι των κέντρων διασκέδασης. Οι εργαζόμενοι , όσοι έχουν απομείνει , που κερδίζουν τα προς το ζην αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κλάδο, αποκαλύπτουν ότι το τελευταίο καιρό, εξαιτίας της μη τήρησης των συμφωνηθέντων, οι αποδοχές τους έχουν συρρικνωθεί δραματικά.

«Απαιτούμε άμεσα την καταβολή των δεδουλευμένων . Κοντεύει να ολοκληρωθεί η σεζόν με υποσχέσεις - ψέματα - λόγια και "απειλές" - από πάνω- από την ιδιοκτησία του κέντρου , ότι σε περίπτωση που ανοίξουμε τα στόματα και δημοσιοποιήσουμε το ζήτημα ,τότε για τα επόμενα χρόνια δεν πρόκειται να ξαναβρούμε δουλειά στην Πάτρα " , εκμυστηρεύεται με ύφος απογοήτευσης στο Tsipas Hlias -blog γνωστός τραγουδιστής !

Στη συνέχεια της αναφοράς του δημοφιλούς εκπροσώπου του μουσικού στερεώματος , τον οποίον τον απολαμβάνουμε σε γνωστή πίστα της πόλης , συμπληρώνει : "«Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις επιπτώσεις της κρίσης. Επηρεάζει ολόκληρη τη χώρα, όπως φυσικά και τα ξενυχτάδικα που δεν εξαιρούνται από το φαινόμενο αυτό , όμως και η κοροϊδία πρέπει να έχει τα όρια της » !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...