Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΕ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΥΧΑΙΟ




Γράφει ο apodytiriakias.gr

Εγώ δεν λέω κάτι. Διαβάζω ρεπορτάζ και το μεταφέρω επί λέξει. Εγώ ό,τι έχω να πω θα το κτυπήσω μετά. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
«Η Ελένη Τσολάκη τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό πολύ γνωστού επιχειρηματία. Μετά το χωρισμό της από τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη, η παρουσιάστρια πολιορκήθηκε από τον Παύλο Πετρουλάκη, ο οποίος έχει χωρίσει από το μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ και τελικά κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της Ελένης».
Δεν γνωρίζω την κυρία Ελένη Τσολάκη, δεν είχα ξανακούσει το όνομά της, όπως επίσης δεν γνωρίζω τον πολύ γνωστό επιχειρηματία με τον οποίο συνδέθηκε ερωτικά. Ούτε γνωρίζω αν ο πρώην της κυρίας Ελένης Τσολάκη θα βρει κι αυτός τον απόλυτο έρωτα με μια άλλη μοντέλα, μια παρουσιάστρια, τέλος πάντων κάποιο ωραίο κορίτσι Β', Γ' εθνικής της ελληνικής showbiz.
Με αφορμή το ρεπορτάζ, που διάβασα και το τσούρνεψα, έχω μια τεράστια απορία. Μια απορία που δεν αφορά τα συγκεκριμένα πρόσωπα που αναφέρονται στο ρεπορτάζ, τα οποία επαναλαμβάνω δεν γνωρίζω, άρα δεν μπορώ να τα κρίνω. Η απορία μου, λοιπόν, εδώ και 30 χρόνια, από τότε που έσκασαν μύτη στην Ελλάδα τα ιλουστρασιόν γκόσιπ περιοδικά είναι η εξής:
Γιατί τα κορίτσια του μόντελιγκ, του κλάμπιγκ, της τηλεόρασης, του τραγουδιού, βρίσκουν τον έρωτα σε επιχειρηματίες; Είναι ένα κοινωνικό θέμα που αξίζει έρευνας. Και γιατί οι «γνωστοί επιχειρηματίες» ζευγαρώνουν με απόλυτο έρωτα που κρατάει λίγους μήνες με κορίτσια της μόδας, της νύχτας και της διασκέδασης, γενικώς. Δεν μπορεί, κάποιος λόγος υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...