Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ!



Γράφει ο apodytiriakias.gr

Μια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έξαλλη! Τι να σου λέω. Ό,τι έβρισκε μπροστά της το πέταγε και το στόμα της δεν έλεγε να σταματήσει, όχι δεν θα μεταφέρω τις βρισιές της στον Σύριζα και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας δεν την είχαν ξαναδεί σ' αυτή την κατάσταση υστερίας, εντελώς εκτός εαυτού. Τι συνέβη; Τι είναι εκείνο που έβγαλε από τα ρούχα της την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Όχι δεν την ενόχλησε σαν εργαζόμενη κοπέλλα, σα φορολογούμενη, σα ψηφοφόρος του Σύριζα, ότι ο Τσίπρας βόλεψε ένα κολλητάρι του. Τον διόρισε στο Μαξίμου και τον έκανε... στρατηγικό του σύμβουλο. Λέμε για τον σύντροφο και συνομίληκο του πρωθυπουργού και συναγωνιστή από τη νεολαία της ΚΝΕ, κάποιον Νίκο Καρανίκα.
Άλλο είναι το πολιτικά απαράδεκτο, που εξόργισε δικαιολογημένα το κορίτσι. Ο εν λόγω σύντροφος, ιδεολόγος κομουνιστής είναι αθεράπευτα θαυμαστής της... Ελένης Μενεγάκη.
Φοβερά πράγματα. Κοτζάμ μαντράχαλος αυτός ο Νίκος Καρανίκας, κουλτουριάρης αριστερός, στέλεχος του Σύριζα, καθόταν η αρχιτεμπέλα και έβλεπε την πρωινατζού Ελένη Μενεγάκη και ατάκα έγραφε στο λογαριασμό του στο twitter
-Eleni, τι μποτάκια φοράς; Τέλος πάντων, ελένη και σήμερα κούκλα είσαι.
-Πάλι θεά η μενεγάκη.
-Eleni, το ζήτημα είναι ότι δεν μας κοιμίζεις και προσωπικά με διατηρείς ορεξάτο και βλέποντας σε, οργανώνω τις δουλειές μου.
-Eleni, κούκλα και σήμερα ελένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...