Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ




Γράφει ο apodytiriakias.gr

Δεν μ' ενδιαφέρει αν η κυβέρνηση αυτοχαρακτηρίζεται αριστερά, για να πουλήσει το παραμύθι της ότι είναι κάτι... άλλο, κάτι... διαφορετικό από τους προηγούμενους εκλεκτούς του γίγαντα λαού. Όπως δεν μ' ενδιαφέρει που οι προηγούμενοι θεωρούν... αριστερή κυβέρνηση την επιθεώρηση του Σύριζα για να συκοφαντήσουν την έννοια της αριστεράς.
Μ' ενδιαφέρει πόσο τίμιος είναι κάποιος. Πόσο αληθινός. Πόσο αξιοπρεπής. Όταν ο Σύριζα αναλαμβάνει συνειδητά μια εργολαβία βρωμοδουλειάς, ως συνέχεια των προηγούμενων, αυτό και μόνον αυτό θα κρίνω. Ότι είναι όπως οι... άλλοι, οι προηγούμενοι.
Και, βέβαια, μ' ενδιαφέρει πέραν από το ηθικόν του πράγματος, δηλαδή πόσο καθαρά παίζει κάποιος, και η ικανότητα του. Οπωσδήποτε. Αν είναι ικανός ο κυβερνήτης. Αν παράγουν αποτέλεσμα αυτοί που πήραν τα πόστα της εξουσίας. Τι έγινε με την κρατική τηλεόραση; Μας πιάσανε αιχμάλωτους, κυρίες και κύριοι. Μας πήραν τα λεφτουδάκια μας για μια άχρηστη ιστορία. Για μια περιττή ιστορία. Για την ΕΡΤ, λέω.
Ερώτηση. Γιατί ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ. Για να κάνουν... αντίσταση οι Τσίπρας, Λαφαζάνης, Δούρου, Κωνσταντοπούλου και σία. Γιατί ο Σύριζα ξανάνοιξε την ΕΡΤ; Για να καταδείξει και στον πιο μαλάκα Έλληνα ότι αυτοί του Σύριζα είναι πολιτικώς χαμένα κορμιά. Η αποτυχία. Το φιάσκο με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Φοβερό. Ξανάνοιξαν την κρατική τηλεόραση για να σκοράρουν μηδενικές θεαματικότητες η ΕΡΤ 2 και η ΕΡΤ 3. Πού να το πεις. Και πλέον σκέπτονται να φτιάξουν νομοσχέδιο για να μετακινήσουν σ' άλλες θέσεις του δημοσίου το... περισσευούμενο προσωπικό της κρατικής τηλεόρασης. Άντε να χαθείτε, ανεπρόκοποι, είτε είστε, είτε δεν είστε αριστεροί. Είτε σας λένε αριστερούς, είτε δεν σας λένε τέτοιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...