Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ...




Γράφει ο apodytiriakias.gr

Είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει, που συνεχίζει να συμβαίνει μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Δεν χρειάζεται να αναφερθεί ότι πρόκειται για πολιτικό ή, καλλιτέχνη, τηλεπαρουσιαστή ή, επιστήμονα, συγγραφέα ή, μητροπολίτη. Λες απλά Παντελής Παντελίδης και όλοι καταλαβαίνουν ποιον εννοείς, τον τραγουδιστή που σκοτώθηκε με το τζιπ του.
Έχει περάσει κιόλας ένας μήνας από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και έμαθαν το όνομά του ακόμα κι όσοι δεν το γνώριζαν καν-το όνομά του, όχι τον ίδιο, όχι τη δουλειά του. Επειδή ακόμα δεν έχουν σταματήσει οι αναφορές από τα μήντια για τον Παντελή Παντελίδη.
Το σημειώνουμε ως φαινόμενο της ελληνικής πραγματικότητας. Ακριβώς. Δεν αφορά τον Παντελίδη, αλλά την ελληνική κοινωνία, για το πως αντιμετώπισε το θάνατο του παλληκαριού, όχι την όποια καλλιτεχνική, τραγουδιστική δραστηριότητά του.
Στις 18 Φεβρουαρίου σκοτώθηκε ο Παντελίδης και τα πρωτοσέλιδα «παίζουν» ακόμα για πάρτη του νεκρού. Μια τέτοια κοινωνική αντίδραση για έναν τραγουδιστή της νύχτας και της καψούρας δεν θα την βιώναμε πριν 30 και 40 χρόνια στην Ελλάδα. Αυτό πώς να το πεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...