Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ!




Γράφει ο apodytiriakias.gr

Αυτή τη μαλακία δεν την κατάλαβα ποτέ. Να κατηγορείται ο κουφός γιατί δεν ακούει καλά. Μα, βρε αρχιμαλάκες, ο άνθρωπος γεννήθηκε στραβός, με ποια λογική τον κρίνεις ως αδύναμο να βλέπει. Περί ποίου θέματος η κουβέντα.
Κατηγορείται η κυβέρνηση για... ανικανότητα. Απίστευτο. Να κατηγορείς τον κουτσό γιατί δεν... τρέχει. Γιατί δεν τρέχει τόσο γρήγορα όσο ένας χωρίς πρόβλημα στα πόδια του.
Πού, ρε, να την βρει την ικανότητα η κυβέρνηση; Επειδή, δηλαδή, τους ψήφισε ο κόσμος σημαίνει ότι έχουν την... ικανότητα σε τούτο και το άλλο θέμα. Για όνομα!
Δεν κατάλαβα. Ούτε το μισό του μισού τα εκατό απ' όσους ψήφισαν Σύριζα, τους προτίμησαν επειδή έχουν... ικανότητες. Ούτε τον Τσίπρα και τον Λαφαζάνη ψήφισαν, ούτε τον Βαρουφάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ούτε πρόσωπα ψηφίζει ο κόσμος, ούτε κόμματα. Αν ήταν έτσι, τότε δεν θα ξαναψήφιζε Σύριζα, αφού οι μισοί έφυγαν. Λαφαζάνηδες, Βαρουφάκηδες, μη ξεχάσουμε τη Ραχήλ, την Ζωή, ένα σωρό στελέχη.
Έτσι που λες. Ούτε ο κοσμάκης ψηφίζει με βάση τις... αρχές και το... πρόγραμμα των κομμάτων. Αν ήταν έτσι δεν θα ξαναψήφιζε τον Τσίπρα, που πρώτα ήταν αντιμνημονιακός και καπάκι μετά τη νίκη του στις εκλογές ξεκαθάρισε ότι θα υπηρετήσει το μνημόνιο. Πήρες χαμπάρι;
Ο κόσμος πάει στην κάλπη να... καταψηφίσει. Μια ζωή. Όχι να ψηφίσει. Κι αφού δεν ψηφίζει τους επόμενους, αφού καταψηφίζει τους προηγούμενους, γιατί έχετε απαίτηση να είναι... ικανοί και διπλωματούχοι οι ερχόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...