Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η Eλλη Στάη απαντά για τα 2,5 εκατ. στην ελβετική UBS



«Συκοφαντία τα περί φοροδιαφυγής» λέει η δημοσιογράφος - Tι αναφέρει στο υπόμνημά της προς τους οικονομικούς εισαγγελείς


Στους οικονομικούς εισαγγελείς προσήλθε χθες η Έλλη Στάη, καθώς εντοπίστηκε στην ελβετική τράπεζα UBS κατάθεση ύψους 2.500.000 ευρώ, όπου εμφανίζεται το όνομα της και η οποία φέρεται να περιλαμβάνεται στη «λίστα Μποργιανς».

«Οι καταθέσεις μου είναι νόμιμες, διαφανείς και πλήρως φορολογημένες» απαντάει η ίδια η δημοσιογράφος που θεωρεί συκοφαντικά τα περί φοροδιαφυγής ενώ δηλώνει πως «η πολιτεία γνωρίζει από τις δικές μου πλήρεις και ολοκληρωμένες δηλώσεις την αλήθεια ότι είμαι απολύτως νόμιμη».

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια σχετικά με την παρουσία της ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων ξεκαθαρίζει: «Εμφανίστηκα στους οικονομικούς εισαγγελείς, σεβόμενη τη λειτουργία τους, και παρέδωσα άμεσα αναλυτικό υπόμνημα και όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως την αλήθεια, όπως άλλωστε τη γνώριζε ήδη το Ελληνικό Δημόσιο από το παρελθόν». 

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την δήλωση της Ελλης Στάη - Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...