Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ Η... ΦΡΟΣΩ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ



Γράφει ο apodytiriakias.gr

Ποια είναι η Φρόσω; Μη μου πεις ότι δεν την ξέρεις. Στα ρεπορτάζ σχετικά μ' αυτήν, την αποκαλούν με το μικρό της όνομα. Είναι η Φρόσω. Δεν χρειάζεται να αναφερθεί το επίθετό της.
Γράφουν τα μήντια για τον «Μίκη». Όταν ένα πρόσωπο είναι κατά γενική αναγνώριση αποδεκτό, έστω πασίγνωστο, λες «Σάκης» και αμέσως εννοείς τον Ρουβά. Λες «Λάκης» και ποιος άλλος από τον Λαζόπουλο.
Έτσι που λες έγινε η δουλειά με την... Φρόσω. Τι θα πει ποια είναι η Φρόσω; Είναι το ένα από δύο κορίτσια που βρισκόταν στο τζιπ που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης. Την ήξεραν μόνο οι δικοί της, φίλοι και συγγενείς, όμως μετά το θάνατο του τραγουδιστή έγινε η Φρόσω «μας». Γι' αυτό στις εκπομπές την αναφέρουν με το μικρό της όνομα. Το ίδιο και τα site.
Λες «Μίκης» και εννοείς βέβαια τον Θεοδωράκη. Λες «Ανδρέας» και είναι ο Παπανδρέου. Το ίδιο και η «Φρόσω». Δεν λένε η 21χρονη συνεπιβάτιδα του τζιπ δεσποινίς τάδε, όποιο είναι το επίθετό της. Λένε η «Φρόσω». Δικό μας κορίτσι είναι. Η Φρόσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...