Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΙΒΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ




Γράφει ο apodytiriakias.gr

Παράλειψη του Μπουτάρη που ακόμα δεν έχει κάνει κάτι να δείξει την ευαρέσκειά του στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Αυτό σκέφθηκα όταν διάβασα ότι ο δήμαρχος του Ροστώφ τίμησε τον κύριο Σαββίδη για την προσφορά του στην πόλη. Αυτό έπρεπε να κάνει και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Η δημοφιλέστερη ομάδα της πόλης είναι ο ΠΑΟΚ. Και του μεγαλομέτοχου του αρέσουν τα κεράσματα, τα παράσημα, τα λόγια τα καλά, δεν έβαλε τα λεφτουδάκια στην ομάδα για να του ρίχνουν μπινελίκια πίσω από την πλάτη του. Που έφθασαν να του κάνουν κριτική και στα ίσα, φαίης του φαίης.

Την άλλη Κυριακή ο Σαββίδης θα βρίσκεται στην Αμερική. Θα τιμηθεί από το σύνδεσμο φιλάθλων ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης. Τολμηρός ο μεγαλομέτοχος. Λες και είναι σε θέση να νοιώθει υπερήφανος για τον ΠΑΟΚ. Λες και είναι επιτυχημένος στην ομάδα. Στον ΠΑΟΚ των τεσσάρων χρόνων με αφεντικό τον ίδιο. Όταν σε τέσσερις σαιζόν άλλαξε προπονητές, ποδοσφαιριστές, στελέχη, και δεν σταματά τις... αλλαγές.

Τι θα πει ο Ιβάν στα «αμερικανάκια» του ΠΑΟΚ; Στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας που βρίσκονται μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Κανένα πρόβλημα. Αγαπάω όπως εσείς την ομάδα. Λίγο είναι αυτό; Ότι προσπαθώ κάθε μέρα. Δεν φθάνει αυτό; Ότι έχω μπλέξει με την εγκληματική οργάνωση που δεν αφήνει να βγω δεύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...