Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ρυθμιστής για την εκλογή του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ ο Θοδωρής Κουναδεας


Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο της γαλάζιας νεολαίας. Η προκήρυξη των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ έχει εντατικοποιήσει τις ζυμώσεις ανάμεσα στα στελέχη της Οργάνωσης κι έχει πυροδοτήσει διάφορα σενάρια.


Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ρυθμιστικό ρόλο στη διαδικασία εκλογής για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ αναμένεται να έχει ο τέως Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής, Θοδωρής Κουναδεας, ο οποίος διατηρεί ισχυρά ερείσματα στους κόλπους της Οργάνωσης.

Ο Θοδωρής Κουναδέας είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό τίτλο στην "Εφαρμοσμένη Οικονομική & Χρηματοοικονομική" και Υποψήφιος Διδάκτορας. Σήμερα εργάζεται ως Καθηγητής Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Όσο γεμάτο δείχνει το ακαδημαϊκό κι επαγγελματικό του βιογραφικό, τόσο πλούσιο είναι και το αντίστοιχο πολιτικό του. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Υπεύθυνος της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Σχολή του, σημειώνοντας μεγάλες νίκες, ενώ υπηρέτησε την Οργάνωση από τη θέση του Υπευθύνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο ΕΓ της ΟΝΝΕΔ και στη συνέχεια ως Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος δείχνει διατεθειμένος να διεκδικήσει την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ, καθώς το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα με τις απαιτήσεις της ηγεσίας της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χώρας, ενώ τα μηνύματα που λαμβάνει από διάφορες πλευρές είναι άκρως ενθαρρυντικά. Μένει να δούμε λοιπόν, αν τελικά θα επιβεβαιωθεί αυτή η φημολογία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...