Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Γεύμα Σαμαρά – Πρετεντέρη στο Hilton

Πρετεντέρης - Σαμαράς

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Νταβός… Με τον Τσίπρα να παλεύει στα μαρμαρένια αλώνια… Δύο παλιοί γνώριμοι απαλλαγμένοι – ειδικά ο ένας, από τις βαριές υποχρεώσεις… Απολάμβαναν το λαντς τους στο Μύλο του Χίλτον… Και γιατί όχι, τα γέλια που συχνά πυκνά, γινόντουσαν αιτία να διακόψουν το γεύμα τους, να είχε διπλή αναφορά, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό!

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και το δημοσιογράφο του MEGA Γιάννη Πρετεντέρη – όπου σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, φάνηκε να απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου, μιας και δεν σταμάτησαν στιγμή να συζητούν και να γελούν! Ενώ η διάρκεια του γεύματος ξεπέρασε τη μία ώρα… Προφανώς θα είχαν πολλά να πουν… Και πολλούς να σχολιάσουν… Άλλωστε μεσολάβησε και μια εκλογή προέδρου, άκρως επεισοδιακή… Δεν αποκλείεται όμως να «ψήνεται» και κάτι… Που θα μάθουμε πολύ σύντομα!

Για το ποιος κέρασε δεν υπάρχει αμφιβολία, αφού ο καλαματιανός – εκτός από large, είχε και την εορτή του την Κυριακή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...