Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Από τη νέα ηγεσία εξαρτάται... η εμπιστοσύνη μας προς αυτήν"




Μετά την μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη , με ανατροπή στον β γύρο , και την ανάδειξη του στην Προεδρία της ΝΔ , ο Πολιτευτής Αχαίας - δημοσιογράφος , Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος , έκανε την εξής δήλωση : 

  
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝ...ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ "ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ"  

"Οι εκλέκτορες της μακρόσυρτης αυτής διαδικασίας, αποφάσισαν κι εξέλεξαν το νέο Αρχηγό της παράταξης στην οποία πρεσβεύουν και περιμένουν πολλά απ' αυτήν.

Η ιστορία της οικογένειας Μητσοτάκη επαναλαμβάνεται κι ευχή όλων είναι επί Προεδρίας του νεότερου μέλους της και νέου μας Προέδρου, να ξαναγνωρίσει μεγάλη αποδοχή, με σκοπό μια νέα διακυβέρνηση της χώρας, με καλύτερους οιωνούς και...μακροημέρευση, σε αντίθεση με εκείνη του αρχών της δεκαετίας του '90!

Ως υποστηρικτής της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη - σταθερά κι αταλάντευτα από την πρώτη στιγμή - σήμερα, κάθε άλλο, παρά "ηττημένος" νιώθω από το αποτέλεσμα της κάλπης.

Η πορεία ωστόσο της νέας ηγεσίας, θα δείξει αν αυτή...στην πράξη, διαχωρίζει "νικητές και ηττημένους"!

Οφείλουμε άπαντες σεβασμό κι αποδοχή της ετυμηγορίας των μελών του κόμματός μας κι ευθεία στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη νέα πορεία και προσπάθεια που θα καταβάλει στο "τιμόνι" της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας.

Και...απ'  αυτόν εξαρτάται το αν θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του συνόλου των Νεοδημοκρατών - κι όχι μόνο όσων τον στήριξαν ή τον ψήφισαν -  την εμπιστοσύνη όλων μας"!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...