Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Το δώρο του Βαγγέλη στη Φώφη




ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ


Ο Γρηγοράκος είναι άνθρωπος του Βενιζέλου ο οποίος (Βενιζέλος) χαντάκωσε το ΠΑΣΟΚ - ίσως και περισσότερο από τον Γιώργο. Ο Γρηγοράκος ευαγγελίζεται τη μετακίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ του Κυριάκου. Ο Φώφη διέγραψε τον Γρηγοράκο. Ο Βενιζέλος μέσω Γρηγοράκου έκανε δώρο στη Φώφη. Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει που η Φώφη καθαρίζει έναν βενιζελικό και αραιώνει ελάχιστα η αντιπάθεια προς το κόμμα. Ο Βενιζέλος θα ξανάφερνε πραγματικά στη ζωή το ΠΑΣΟΚ αν έφευγε για τη ΝΔ της οποίας, ουσιαστικά, υπήρξε ουρά στα χρόνια της τρικομματικής. 

Ο Βενιζέλος - το μεγαλύτερο πολιτικό βαρίδι κόμματος - θα έκανε συμπαθέστερη την πολιτική και τους πολιτικούς αν αποχωρούσε και αποσυρόταν στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα. Ο Ψυχάρης θα μπορούμε μαζί να του δώσει και θέση αρθρογράφου στα Νέα. Ο Χιώτης θα έβλεπε τον Βαγγέλη ως ραδιοφωνικό δίδυμο στο Βήμα FM με τον Πάγκαλο στον οποίο ο ΔΟΛ έχει δώσει φωνή και υπόσταση με εβδομαδιαία εκπομπή. Ο Βαγγέλας και ο Θόδωρος θα τα έτρωγαν μαζί. Τα λυσσικά τους εννοώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...