Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Κερδίζει το στοίχημα ο Θανάσης Παπαγεωργίου : Sold Out για Οικονομόπουλο -Χολίδη !



Από τις αρχές της φθινοπωρινής περιόδου που είχε ανακοινωθεί η φετινή καλλιτεχνική συνύπαρξη του Νίκου Οικονομόπουλου με τον Χρήστο Χολίδη , άπαντες -μέσα σε αυτούς και εγώ - στοιχηματίζαμε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή Αθήνα .

Ένας μήνας έχει περάσει από την πρεμιέρα του Fever , στις 27 Νοεμβρίου η πρώτη του εμφάνιση , και είμαστε σε θέση να βγάλουμε τα συμπέρασμα μας :

-Η επιλογή του Θανάση Παπαγεωργίου , επιχειρηματία του κέντρου , να τοποθετήσει δίπλα στον Οικονομόπουλο τον Χολίδη , μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί . Αντίθετα , αποτελεί την απόδειξη ότι ο Χρήστος πλέον "παίζει μπάλα" στο πάνω ... ράφι της νύχτας και ότι από εδώ και πέρα το μέλλον του ανήκει . Αν συγκρίνει τη πορεία του συνάδελφου του , του Πατρινού τραγουδιστή , τότε μόνο κερδισμένος έχει να βγει  . 

-Ο καλλιτέχνης Νίκος Οικονομόπουλος πατάει πιο γερά στα πόδια του από ποτέ . Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα υπόλοιπα "ιερά τέρατα" που για χρόνια μονοπωλούσαν το χώρο της νυχτερινής διασκέδασης . Έχει την δυναμική , τα σουξέ και το brandname να γεμίσει μόνος του το Fever . Και όλα αυτά , σε μια περίοδο έντονου ανταγωνισμού , δεκάδων συνεργασιών πρωτοκλασάτων τραγουδιστών .
-Όπως συνέβη το τριήμερο των Χριστουγέννων , που το Fever ξεπέρασε το όριο των sold out βραδιών , η ίδια εικόνα αναμένεται να επαναληφθεί και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς .

Υ.Γ : Όσοι γνωρίζουν τον Θανάση Παπαγεωργίου , θα έχουν αντιληφθεί ότι πρόκειται για έναν τελειομανή άνθρωπο - επιχειρηματία , δίκαιος με τους συνεργάτες τους , που σε κάθε δουλειά αποσκοπεί το μέγιστο κέρδος .

Sold Out τριήμερο για Οικονομόπουλο-Χολίδη (ΦΩΤΟ)

xolidis 1

xolidis 3

xolidis 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...