Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Μαλλιά -κουβάρια πάλι στη ΝΔ



Μεϊμαρακης και Κυριάκος ποντάρουν στην τεχνητή πόλωση για να μαζέψουν τον κόσμο στον 2ο γύρο των εκλογών.

Αν και άπαντες γνωρίζουν οτι οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι αρκετά καλές, τώρα θα ζήσουμε και το θέατρο ενός δήθεν πολέμου μήπως και προκληθεί συσπείρωση στο εσωτερικό της παράταξης και στραφεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στη ΝΔ.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σήκωσε το γάντι και απάντησε στις αιχμές που είχε αφήσει νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με την απουσία του κατά την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης κατηγορώντας τον συνυποψήφιό του ότι ουσιαστικά παραποίησε τις γνωστές του θέσεις.


«Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε πως είχα προσωπικό πρόβλημα και δεν πήγα στη Βουλή, όπως και γνώριζε τη θέση μου για το θέμα», τόνισε χαρακτηριστκά. Ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε εκφραστεί με θετικά λόγια για τον κ. Μητσοτάκη απάντησε με αιχμές και στα περί «βαρωνίας» λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν ο γιος του πρώην πρωθυπουργού να μιλά για βαρωνίες.


Σχολιάζοντας, επίσης, τη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη «ψηφίζεις Κυριάκο, παίρνεις Κυριάκο», ο κ. Μεϊμαράκης σχολιάσε ότι πρόθεση του συνυποψηφίου του είναι να «κρύψει» το όνομα Μητσοτάκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε παράλληλα με νόημα ότι από το 2009 δεν ήταν στην ηγετική ομάδα της ΝΔ ενώ εξέφρασε και τη διαφωνία του με πολιτικές που εισηγήθηκε ή ακολούθησε ο κ. Μητσοτάκης ως υπουργός φέρνοντας για παράδειγμα τις απολύσεις των καθαριστριών.


Συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη έσπευσαν να επισημάνουν πως ο ίδιος θέλησε να απαντήσει σε υψηλούς τόνους στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο και κατηγορούν πως επέλεξε να ξεκινήσει την αντιπαράθεση του για το δεύτερο γύρο με χτυπήματα ακόμα και κάτω από τη μέση.

Από την άλλη πλευρά μετά την αρχική τους έκπληξη στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξαν να μην απαντήσουν και έσπευσαν να ευχηθούν «Καλά Χριστούγεννα».

-wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...