Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Απογειώθηκε ο κυριακάτικος «Γαύρος» του Κουρτάκη με τις προσφορές


Με προσφορά CD (τραγούδια των Καρρά και Μαρκόπουλου) και εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακού-Αρσεναλ κυκλοφόρησε αυτήν την Κυριακή ο «Γαύρος», μετά την επιτυχημένη πρώτη ενισχυμένη κυριακάτικη έκδοση της 29ης Νοεμβρίου. 


Σε εκείνο το φύλλο, στο οποίο η προσφορά περιλάμβανε CD με τραγούδια του Γονίδη, η κυκλοφορία του «Γαύρου» (που ανήκει πλέον στις εκδόσεις Κουρτάκη) εκτοξεύτηκε στα 6.470 φύλλα που τον κατέτασσαν για τη συγκεκριμένη ημέρα στη δεύτερη θέση των κυκλοφοριών, έναντι 7.020 φύλλων που πούλησε το (ακλόνητο!) «Φως των Σπορ» του Θόδωρου Νικολαΐδη. Την περασμένη Κυριακή στις κυκλοφορίες των αθλητικών εφημερίδων ακολουθούσαν  η SportDay (του ενός ευρώ) με 6.060, η Live Sport (του 1,40) με 4.370, η Goal News (του 1,30) με 4,250, ενώ ο ανταγωνιστικός του «Γαύρου», «Πρωταθλητής» πούλησε 2,950. Ο κυριακάτικος «Γαύρος» κυκλοφορεί σε απλή έκδοση τους 1,30 ευρώ και σε εκείνη με τις προσφορές που τιμάται 3,50 ευρώ.

πηγή : harddog-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...