Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Η Ιστορία δεν έκανε αρχηγό τον Άδωνη, τον χάρισε ολοκληρωτικά στα στούντιο!




Εξέφραζε τα δεξιότερα απομεινάρια ενός παλαιοκομματισμού που χάνεται στα προχουντικά χρόνια. Μια κομματική καρικατούρα από τη δεκαετία του '50 και του '60. 

Τότε που τους τόπους λεηλασίας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας - τoυς τόπους εξορίας - πολιτικοί τους χαρακτήριζαν «Νέους Παρθενώνες» ενώ αυτός τους είπε (νέο) «Χίλτον»! Άρθρωσε ένα αντικομμουνιστικό λόγο βγαλμένο από μετακατοχικό χειροκίνητο γραμμόφωνο που δεν πέρασε στον κόσμο της Ν.Δ. Τον κόσμο που του έδωσε, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, μονοψήφιο ποσοστό. Έτσι, παρέμεινε μια πολιτική λατέρνα παλαιών δεκαετιών που βγάζει τον ίδιο μονότονο, στριγκό ήχο. 

Η Ιστορία τον ξέβρασε στα βράχια τής αποτυχίας στην προσπάθεια να γίνει αρχηγός ενός κόμματος του δημοκρατικού τόξου και τον περιόρισε στο ρόλο που ξέρει καλά. Στον ρόλο θαμώνα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών στούντιο. Παρέα με τα νούμερα - ακροαματικότητας και θεαματικότητας.  

-harddog-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...