Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί οι Γερμανοί θέλουν Οικουμενική κυβέρνηση



Tα πάνω - κάτω φέρνει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, η οποία επικαλείται τρισέλιδη έκθεση της Γερμανικής Πρεσβείας σύμφωνα με το οποίο η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από Οικουμενική κυβέρνηση.
 
Βεβαίως, το σενάριο δεν είναι κάτι καινούργιο. Άλλωστε αυτό το ήθελαν οι Γερμανοί πριν από τις εκλογές. 
 
Επαναφέρουν πάλι το σενάριο μιας και διαπιστώνουν ότι ο Τσίπρας μόνος του δεν τα καταφέρνει. 
 
Η αναφορά της Γερμανικής πρεσβείας κάνει λόγο για ανύπαρκτη κυβέρνηση αναφέροντας χαρακτηριστικά : «Η χώρα - λέει- θυμίζει ακυβέρνητο πλοίο»!
 
Ένας άλλος σημαντικός λόγος για τον οποίο οι Γερμανοί θέλουν Οικουμενική είναι ότι φοβούνται πώς αν ο Τσίπρας καταφέρει να περάσει τα μέτρα και να επιτύχει τη ρύθμιση του χρέους, θα ισχυροποιηθεί στο εσωτερικό και το Βερολίνο σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί προσωποπαγείς κυβερνήσεις που ενδέχεται να ανακόψουν την ολοκλήρωση μιας γερμανοκρατούμενης Ευρώπης. 
 
Οι πιέσεις που δέχεται ο Τσίπρας είναι από δυο κατευθύνσεις: από τη μια οι ΗΠΑ και από την άλλη το Βερολίνο. 
 
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Πάντως τόσο οι Αμερικανοί, όσο και οι Γερμανοί θεωρούν τον Τσίπρα αναξιόπιστο και γι' αυτό θέλουν να του προσδέσουν στο «κάρο» της διακυβέρνησης και άλλους παίκτες, πιο συστημικούς... 

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...