Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Κόβουν τις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ, μεγάλη ζημιά στα ΜΜΕ!




ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ; Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ.


Ο ΟΠΑΠ σταμάτησε ξαφνικά τις διαφημίσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χωρίς δική του ευθύνη! Η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας των Παιγνίων δεν εγκρίνει τις διαφημίσεις του Οργανισμού και δεν μπορούν να προωθηθούν στα ΜΜΕ, προκαλώντας τους μεγάλη ζημιά σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή. Το «πάγωμα» των διαφημίσεων ήρθε λίγες ημέρες μετά την προσφυγή του ΟΠΑΠ στο Δικαστήριο Διεθνούς Διαιτησίας του Λονδίνου κατά του Δημοσίου (και της ίδιας της Επιτροπής που άλλαξε τον κανονισμό) για τα παιγνιομηχανήματα (VLTs) ή «φρουτάκια» όπως είναι γνωστότερα.

Ο Οργανισμός, όπως ανακοίνωσε, κατέθεσε αίτημα διαιτησίας, κατά τα οριζόμενα στην από 2011 Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της ΟΠΑΠ ΑΕ για την εγκατάσταση και εκμετάλλευση 35.000 παιγνιομηχανημάτων (VLTs), για ζημίες που ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ.

Η ενέργεια της Επιτροπής να απαγορεύσει μέχρι νεωτέρας τις διαφημίσεις, που κατά πολλούς θεωρείται εκδικητική για τον ΟΠΑΠ, προκαλεί «έμφραγμα» στα Μέσα Ενημέρωσης. Τα έσοδα από τις διαφημίσεις ανέκαθεν αποτελούσαν τονωτική ένεση, ακόμα και όταν μειώθηκαν (με μονόπλευρη βέβαια απόφαση) μετά την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού.

Πώς το λένε αυτό με τα βουβάλια; Όταν παλεύουν στον βάλτο την πληρώνουν τα βατράχια.

πηγή : harddog-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...