Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Τσίπρας! «Περιμένουν οι επενδυτές για τις τηλεοπτικές άδειες»

Κουβαράς - Κεχαγιά - Σκουρής

…Και οι δημοσιογράφοι το άφησαν να περάσει σαν να μην ειπώθηκε ποτέ!

Μέτρια ήταν η εμφάνιση των δημοσιογράφων Γιώργου Κουβαρά, Βούλας Κεχαγιά και Βασίλη Σκουρή στη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ η οποία σημείωσε 10,4% τηλεθέαση και την είδαν μόλις 453.000 τηλεθεατές.

Πριν όμως, να σημειώσουμε ότι ακόμη πιο μέτρια ήταν η εμφάνιση του οικοδεσπότη Πάνου Χαρίτου, κυρίως απέναντι στους συναδέλφους του και αυτό διότι στο τέλος της συνέντευξης δεν τους ευχαρίστησε ονομαστικά όπως είθισται! Τρομερή αγένεια, αλλά και αβλεψία, διότι επιπλέον ποτέ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν ακούσαμε ή δεν είδαμε γραμμένα τα ονόματα των δημοσιογράφων που ρωτούσαν τον πρωθυπουργό! Ένας που δεν ήξερε τον Κουβαρά, την Κεχαγιά και τον Σκουρή, θα αναρωτιόταν τι είναι αυτοί!

Επί της ουσίας όμως της συνέντευξης οι τρεις δημοσιογράφοι και ο συντονιστής ήταν προφανώς πλημμελώς προετοιμασμένοι, αφενός διότι καμία στιγμή δεν στρίμωξαν τον πρωθυπουργό που καθόταν άνετος στην πολυθρόνα του δείχνοντας να το απολαμβάνει και αφετέρου διότι δεν βγήκε καμία είδηση!

Οι δύο ή τρεις ειδήσεις που βγήκαν από τη χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα ήταν αυτές που ο ίδιος ήθελε να βγουν!

Τέλος χαρακτηριστική της έλλειψης ετοιμότητας των δημοσιογράφων, όταν ο πρωθυπουργός δήλωσε σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες ότι είναι αποφασισμένος να κλείσει το θέμα στο τέλος του μήνα, διότι υπάρχουν επενδυτές που περιμένουν! Οι δημοσιογράφοι το άφησαν να περάσει, σαν να μην ειπώθηκε ποτέ και φυσικά ως τηλεθεατές και πολίτες δεν μάθαμε τίποτα περισσότερο, ούτε τι εννοεί ούτε ποιους εννοεί!

πηγή : enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...