Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Αποκάλυψη: Γιατί «συνεταιρισμός» Τσίπρα - Καμμένου δεν πάει καλά;



Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί εντόνως στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι τα «συνεταιράκια» δεν περνάνε και τις καλύτερες μέρες.
 
Οι λόγοι πολλοί.
 
Ο βασικός είναι ότι ο Τσίπρας έπαψε - λένε οι κακές γλώσσες - να εμπιστεύεται τον παρορμητικό Πάνο. Φοβάται δηλαδή ότι όταν θα έρθουν τα δύσκολα: Εθνικά, Κυπριακό, Σκοπιανό κλπ, αλλά και τα άλλα με το σύμφωνο συμβίωσης ο Πανάρας θα γίνει... Λούης.
 
Κοινώς θα τον κρεμάσει κοινοβουλευτικά... Άσε που δεν του έχει καθόλου εμπιστοσύνη και στο υπουργείο, γι αυτό του έβαλε από δίπλα «μαντρόσκυλο» - υφυπουργό τον Βίτσα...
 
Δύσκολα τα πράγματα για τον Πάνο.
 
Βέβαια από την άλλη μεριά ο Καμμένος είναι πολύ δυσαρεστημένος με το φλέρτ που έχει ο Τσίπρας τις τελευταίες εβδομάδες τόσο με τον Λεβέντη, όσο και με το ΠΑΣΟΚ.
 
Άλλωστε, κατά βάθος, για να λέμε και την αλήθεια δηλαδή ο Καμμένος ξέρει πολύ καλά ότι κάποια στιγμή ο πολιτικός του βίος εντός της κυβέρνησης θα λάβει τέλος.
 
Εχει λοιπόν αρχίσει να προετοιμάζεται ψυχολογικά. Επίσης επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Τσίπρας θα τον «φάει», χωρίς δυσταγμό, όπως έφαγε τον Αλαβάνο, τον Κουβέλη, τον Λαφαζάνη, τη Ζωή και τόσους άλλους, θα επιχειρήσει λιαν συντόμως να φύγει μόνος του.
 
Εκεί λοιπόν θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλους.
 
Ο Καμμένος θα ξαναγίνει αντιμνημονιακός και θα ουρλιάζει κατά του Τσίπρα και η... Φώφη θα κάθεται πλέον στα υπουργικά έδρανα.
 
Ναι καλά διαβάσατε. Στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον μόνιμο θέμα συζήτησης πότε θα μπουν στην κυβέρνηση.
 
Αφού σας έχουμε πει: το ΠΑΣΟΚ είναι εφτάψυχο, σαν τις γάτες...
-wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...