Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Αλεξης Τσίπρας: Ο επαναστάτης της μιας ημέρας



Μια μέρα διήρκεσε ο επαναστατικός οίστρος του Αλέξη Τσίπρα κατα της συμμετοχής του Δ.Ν.Τ.


Ο πρωθυπουργός σήκωσε την αντιμνημονιακή σημαία, άνοιξε μέτωπο με τον Σόιμπλε, με ύφος χιλίων καρδιναλίων δήλωσε ότι δεν θέλει το Δ.Ν.Τ και αφού έκανε το <<κομμάτι>> του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε μετά τη Γεροβασίλη, την κυβερνητική εκπρόσωπο να δηλώσει ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα διάσωσης.

Άλλο ένα φιάσκο.

Όπως φιάσκο θα είναι και οι δεσμεύσεις του Τσίπρα ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις αλλά και τα μεγάλα λόγια ότι η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί την παραχώρηση του ΤΑΙΠΕΔ στους Γερμανούς.

Ο κ. Τσιπρας όχι μόνο θα ικανοποιήσει στο ακέραιο τις απαιτήσεις των δανειστών αλλά θα βρει τον τρόπο να κάνει και την αντιμνημονιακή του φιέστα.

Η υποτακτικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Βερολίνο έχει ενοχλήσει σφόδρα ακόμα και τις ΗΠΑ και ο αμερικανικός παράγοντας έχει αρχίσει να ψάχνει τις συμμαχίες που θα κυβερνήσουν τη χώρα στη μετά Τσίπρα εποχή.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν θα τον αφήσουν για πολύ οι Αμερικανοί και τούτο διότι έχουν καταλάβει ότι είναι αναξιόπιστος...

Οι ίδιοι που τον έφεραν, οι ίδιοι θα τον στείλουν σπίτι τους με τρόπο αμερικανικό.

Χειρουργικά και αθόρυβα...

- wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...