Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Γ.Πλούταρχος - Π.Καλίδης μιλούν στο "Tsipas-Hlias blog" !


Μετά την επίσκεψη μου στο Teatro Music Hall , το κέντρο διασκέδασης που διευθύνει ο Κώστας Μπερτάκης Εδώ , σειρά πήρε το Caramela και το Posidonio !

Πέμπτη βράδυ συζήτησα για αρκετή ώρα με τον Πάνο Καλίδη στο καμαρίνι του , ο οποίος μου εξέφρασε την ευχαρίστηση του που ξανασυνεργάζεται με τον επιχειρηματία που τον πίστεψε και τον "έχτισε" στην Αθηναϊκή νύχτα . Φυσικά , αναφέρομαι στον Στέλιο Μαρμαρά , ο οποίος του έδωσε τη στόφα και το στίγμα του τραγουδιστή πρώτης γραμμής , στη πρώτη κάθοδο του Πάνου Καλίδη στην πρωτεύουσα . Ο Δραμινιός ερμηνευτής δεν παρέλειψε να μου σχολιάσει και την προ ημερών δήλωση του Υπουργού Παιδείας , Νίκου Φίλη , ο οποίος αμφισβήτησε την γενοκτονία των Ποντίων . Συγκεκριμένα , την χαρακτήρισε ως μια ενέργεια αβάσιμη , ανιστόρητη και αψυχολόγητη , συνδέοντας την μάλιστα , με το το ξυλοδαρμό που υπέστη στην Θεσσαλονίκη Χρυσαυγίτης βουλευτής . Ο Πάνος Κάλιδης καταδικάζει κάθε μορφή βίας , τονίζοντας όμως ότι είναι πολύ άσχημο για το κοινό αίσθημα να χρησιμοποιούνται κοινωνικά συλλαλητήρια , όπως αυτής των Ποντίων , για πολιτική προπαγάνδα . 

Στην ατζέντα των συναντήσεων μου , αυτή τη φορά βράδυ Παρασκευής , περιλαμβάνονταν το όνομα του "καλύτερου παιδιού" της νύχτας . Ο Γιάννης Πλούταρχος με υποδέχτηκε στο  Posidonio . Με το που άκουσε ότι είμαι από Πάτρα , χαμογελώντας που μετέφερε τα χαιρετίσματα του στους ποδοσφαιριστές του Λέων Αλισσού και ειδικότερα στον πρόεδρο της ομάδας και προσωπικό του φίλο , Βασίλη Ανδρονόπουλο . 

"Ηλία , μακάρι όλοι οι μαγαζάτορες στη νύχτα να έχουν την φιλοσοφία πάνω στη δουλειά του Βασίλη Κοντόπουλου" , ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του τραγουδιστή , ύστερα από ερώτηση μου για το πλαίσιο της συνεργασίας που έχει στην επιστροφή του στο Posidonio .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...