Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Αλλαγές στον sport-fm.gr, νέο πρόσωπο


ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 


Μετά τις αλλαγές στο περιεχόμενο ήρθε και η αλλαγή στη μορφή. O sport-fm.gr από το απόγευμα της Τρίτης εμφανίζεται με τον νέο σχεδιασμό του και όλα πλέον στην ιστοσελίδα είναι, όπως γράφει στο κείμενο που αναγγέλλει την αλλαγή, «μεγαλύτερα, πιο καθαρά, πιο φωτεινά» και η βασική πρώτη σελίδα «περιέχει όλα όσα πρέπει να ξέρετε μέσα στην ημέρα και, φυσικά, όχι μόνο από τον χώρο των αθλητικών ειδήσεων». Στο ίδιο σημείωμα αναφέρεται ότι «η νέα σχεδίαση του site δεν είναι ένα project που τελειώνει εδώ» αλλά θα προστίθενται «ολοένα και περισσότερα καινούργια πράγματα». Ο sport-fm εμφανίζει τους τελευταίους μήνες συνεχή άνοδο στην επισκεψιμότητά του.

Το ραδιόφωνο 

Παράλληλα σημαντική άνοδο ακροαματικότητας καταγράφει το ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Focus Bari στο διάστημα ap;o 12/10/2015 έως 8/11/2015 έφτασε στο 6,2%, παρουσιάζοντας άνοδο της τάξεως του 0,7% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα και βρέθηκε στην 9η θέση της συνολικής κατάταξης των ραδιοφώνων. Το +0,7% αποτελεί τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση μεταξύ όλων (32 συνολικά) tvn ραδιοσταθμών που περιλαμβάνονται στην έρευνα της της ίδιας εταιρίας.

πηγή : harddog-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...