Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Παρασκήνιο. Κυβέρνηση από τα... Lidl με Καμμένο και Λεβέντη. Μεγαλεία!!!



Παλαιοκομματικές μεθόδους παλαιότερων δεκαετιών χρησιμοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας για να ξεπεράσει προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε.


Αφού ψήφισε χωρίς δεύτερες σκέψεις το μνημόνιο, επιχειρεί τώρα να κλείσει το μείζον ζήτημα της σφαγής των συντάξεων σε μια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να αποφύγει τις τεράστιες αντιδράσεις όταν θα έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή.

Με μεθόδους βλαχομπαρόκ και πονηρές προσπάθησε να εγκλωβίσει τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς ζητώντας δήθεν συναίνεση για να μην γίνουν όπως είπε περικοπές στις κύριες συντάξεις.

Ζήτησε δηλαδή από τους άλλους αρχηγούς να του δώσουν το πράσινο φως για μειώσεις στις συντάξεις αφού γνωρίζει πολύ καλά πως όταν το θέμα έρθει στη Βουλή θα πέσουν κορμιά στην ψηφοφορία....

Αυτές οι πρακτικές βέβαια δεν προδίδουν τίποτα νέο και τίποτα φρέσκο.

Ο κ. Τσίπρας ανήκει στο καθεστώς των πολιτικών δεινοσαύρων που επί χρόνια κυβέρνησαν τη χώρα με τέτοιες πονηριές...

Μιλάμε για την απόλυτη γελοιότητα. Άλλο ένα πολιτικό φιάσκο μιας κυβέρνησης που απλά μετράει μήνες ή και μέρες...εκτός κι αν τον σώσει ο Λεβέντης την τελευταία στιγμή με κάνα υπουργείο.

Αυτό το τελευταίο κρατείστε το θα επανέλθουμε με νεότερο ρεπορτάζ για την περίπτωση Λεβέντη....

Θα ζήσουμε για να δούμε και κυβέρνηση από τα... Lidl με Καμμένο και Λεβέντη. Μεγαλεία!!!

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...