Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: Τζιχαντιστές με… έγκυες! Έτσι μπαίνουν στη χώρα μας, μαζί με τους πρόσφυγες οι παρανοϊκοί της ISIS!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: Τζιχαντιστές με… έγκυες! Έτσι μπαίνουν στη χώρα μας, μαζί με τους πρόσφυγες οι παρανοϊκοί της ISIS!
Οι Aξιωματικοί της Σκότλαντ Γιάρντ ήταν πεπεισμένοι ότι βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα θύλακοι τζιχανιστών, κάτι που επιβεβαίωσαν σε έναν βαθμό οι Έλληνες συνάδελφοί τους.
Πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, και της αντι-τζιχαντιστική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. είχαν καταγράψει ύποπτες εισόδους τζιχαντιστών μαζί με «καραβάνια» παράτυπων μεταναστών, κυρίως μέσω Έβρου, ανάμεσα στα οποία είχαν τοποθετήσει έγκυες γυναίκες και παιδιά προκειμένου να κεντρίζουν τα ανθρωπιστικά συναισθήματα των διωκτικών αρχών και να αποδυναμώνουν τις έρευνες ταυτοποίησης της δικής τους ταυτότητας.
Στελέχη αρμόδιων υπηρεσιών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και Έλληνες αξιωματούχοι, υποστηρίζουν ότι το στοιχείο που «σώζει» προσωρινά τη χώρα μας από την εκδήλωση ενεργειών από τζιχαντιστές στο εσωτερικό της, είναι η… ελαστικότητα μεταναστευτικής πολιτικής και διαχείρισης των παράτυπων μεταναστών, που μέλη του Ισλαμικού Χαλιφάτου, χρησιμοποιούν για να περάσουν στην Ευρώπη.
«Αν η Ευρώπη και η Ελλάδα αποφασίσουν να σκληρύνουν τη στάση τους στη διαχείριση των μεταναστών στα ελληνικά σύνορα και παράλια των νησιών της, χωρίς σοβαρές συνέργειες  μηχανισμών ελέγχων υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ενέργειας τζιχαντιστών ακόμη και μέσα στην επόμενη 5ετία στην Ελλάδα» τόνιζαν στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Αυτή τη στιγμή, «εν υπνώσει» τζιχαντιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα ενδεχομένως έχουν πάρει κάποια έγγραφα παραμονής, που αργότερα μπορεί να χρησιμοποιήσουν για τη μετακίνησή τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οπότε μία πιθανή ενέργειά τους σε ελληνικό έδαφος δεν θα «συνέφερε» τους ίδιους, καθώς θα επιτάχυνε την «σκλήρυνση» της στάσης των ελληνικών αρχών στον έλεγχο των συνόρων της. Παράλληλα κρίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας τζαμιού στην Αττική, για την συγκέντρωση των μουσουλμάνων.
Ο ISIS της Ελλάδας
Άδεια παραμονής στη χώρα μας είχε ο 24χρονος Σύρος τζιχαντιστής, που είχε συλληφθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2014 στο αεροδρόμιο Gosselies του Βελγίου. Στις αποσκευές του είχαν βρεθεί φωτογραφίες που αποδείκνυαν τη διασύνδεσή του με ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση. Είχε πλαστό γαλλικό διαβατήριο και τελικός προορισμός του 24χρονου ήταν η Νορβηγία. Το αεροπορικό του ταξίδι είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα, όπως και ενός ακόμη που είχε συλληφθεί ένα μήνα νωρίτερα έχοντας στις αποσκευές του USB με βίντεο εκτελέσεων στη Συρία.
Τον περασμένο Ιανουάριο οι ελληνικές αρχές είχαν παραδώσει στις βελγικές, τον 33χρονο Αλγερινό Ομάρ Νταμάς, που είχε συλληφθεί στο Παγκράτι, ως ύποπτος για σχέσεις με τον τζιχαντιστικό πυρήνα που εξαρθρώθηκε στο Βέλγιο. Σε άλλο σπίτι που έμενε είχαν βρεθεί πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και διπλώματα οδήγησης. Θεωρείται ύποπτος ότι μεσολάβησε ανάμεσα στον «ύποπτο ως εγκέφαλο» του πυρήνα, τον βέλγο τζιχαντιστή Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, ο οποίος φέρεται ότι έφθασε στην Ελλάδα αφού πολέμησε στη Συρία, και τα μέλη του πυρήνα που ετοιμάζονταν να σκοτώσουν αστυνομικούς στο Βέλγιο.
Το φθινόπωρο του 2014, η ΕΛ.ΑΣ. είχε εκδόσει την πρώτη απαγόρευση Έλληνα τζιχαντιστή. Αφορούσε τον 28χρονο σήμερα άνδρα, που τον Ιούλιο του 2014 ταξίδεψε στη Συρία και εισχώρησε σε στρατόπεδο τζιχαντιστών, ενώ φέρεται να πολεμά για το Ισλαμικό Χαλιφάτο.  Ο συγκεκριμένος Ελληνας τζιχαντιστής πήρε την ελληνική ιθαγένεια το 2001. Η μητέρα του, συριακής καταγωγής προχωρούσε και εκείνη σε «πολεμικές» αναρτήσεις στο διαδίκτυο, υπερασπιζόμενη τις βαρβαρότητες του ISIS, η οποία ταξίδευσε στη Συρία λίγο καιρό αργότερα.
Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. δύο άτομα που έμεναν στην Ελλάδα σκοτώθηκαν στη Συρία, συμμετέχοντας στις βαρβαρότητες του  ISIS. Σε μία έκθεση ανάλυσης κινδύνου επισημαίνεται η ύπαρξη ενός «σπιτιού» στην Καλλιθέα και ο ρόλος ενός «ιμάμη-καθοδηγητή», στο οποίο προσεγγίζουν άτομα συριακής καταγωγής με ευρωπαϊκά διαβατήρια. Άλλα επτά άτομα, συριακής καταγωγής, κάποια από τα οποία διαμένουν έως και 25 χρόνια στη χώρα μας, έχοντας πάρει ελληνική ιθαγένεια, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών. Κάποιοι από αυτούς στο πρόσφατο παρελθόν είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, κυρίως μέσα από το Facebook και Twitter, να πάνε να πολεμήσουν στη Συρία, επιλέγοντας διάφορα αντιμαχόμενα στρατόπεδα, ενώ δύο το επιχείρησαν χωρίς τελικά να ταξιδεύσουν.
Στις 17 Ιανουαρίου 2015 η €POL με κατεπείγον σήμα της έστειλε λίστα με τα ονόματα και τις φωτογραφίες 7 τζιχαντιστών, που ενδέχεται να επιχειρήσουν τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένα οχήματα σε ευρωπαϊκή χώρα. Στο ίδιο σήμα συμπεριλαμβανόταν και το όνομα της 26χρονης Χαγιάτ Μπουμεντιέν, συντρόφου του Αμεντί Κουλιμπαλί, πρωταγωνιστή της ομηρίας στο εβραϊκό παντοπωλείο.
Επισημαίνεται ότι μόνο στην Δυτική Αττική, υπάρχουν 11 χώροι προσευχής μουσουλμάνων, ενώ αυξάνεται ο αριθμός ατόμων από Συρία και Μέση Ανατολή, στις περιοχές του Περιστερίου, Ασπροπύργου και Μεγάρων, με την συσπείρωση του μουσουλμανικού στοιχείου να γίνεται ολοένα και εντονότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...