Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τι συμβαίνει με το Facebook: Η νέα υπηρεσία που ενεργοποιείται μετά την βομβιστική επίθεση




Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι το Facebook δήλωσε ότι αλλάζει τη πολιτική του εργαλείου Safety Check το οποίο αρχικά είχε δημιουργηθεί μόνο για περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, όμως πλέον λειτουργεί σε περισσότερες περιπτώσεις ανθρώπινων τραγωδιών.


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η υπηρεσία “Safety Check” του Facebook ενεργοποιείται και αυτή τη φορά με αφορμή την βομβιστική επίθεση σε αγορά στην βορειοανατολική Νιγηρία η οποία είχε 32 νεκρούς και 80 τραυματίες.

Ο Mark Zuckerberg μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας του Facebook, δήλωσε οτι η πολιτική της υπηρεσίας “Safety Check” έχει αλλάξει και πλέον θα λειτουργεί σε περισσότερες περιπτώσεις ανθρώπινων τραγωδιών και οτι δεν θα συνεχίσει να κάνει δηλώσεις κάθε φορά που ενεργοποιείται η υπηρεσία. Τέλος παρακάλεσε τους χρήστες του Facebook να μην αφήσουν μια μικρή μειοψηφία εξτρεμιστών να τους κάνει να απαισιόδοξους για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...