Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

"Θεέ μου, μας σφάζουν έναν έναν"! Η συγκλονιστική μαρτυρία και το Facebook post, μέσα από το θέατρο Μπατακλάν!


Οι άνθρωποι που είδαν τους τζιχαντιστές τρομοκράτες στα μάτια και επέζησαν. Βίωσαν τον τρόμο και ήταν τυχεροί που είναι ζωντανοί. Περιγράφουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Τον τρόμο από την ημέρα που γράφτηκε μια νέα "μαύρη" σελίδα στην ιστορία της Ευρώπης και του κόσμου.
Ο Benjamin Cazenoves ήταν ανάμεσα σε εκείνους που το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν στο θέατρο Μπατακλάν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του συγκροτήματος Eagles of the Death Metal. Ήταν στον πρώτο επίπεδο. "Σφαγίασαν τον κόσμο έναν έναν" περιγράφει. Τη συγκλονιστική του μαρτυρία την έκανε μέσω Facebook, όπως γράφει η Daily Mail.

Ο Cazenoves τραυματίστηκε από τα πυρά των τρομοκρατών. Κατάφερε να ανεβάσει ένα post στο Facebook για να περιγράψει τι είχε συμβεί μέσα στο θέατρο. Ο ίδιος είχε τραυματιστεί σοβαρά, αλλά ήταν ζωντανός. Άλλοι, δεν είχαν την ίδια τύχη με εκείνον. "Είμαι ακόμα το Bataclan. Πρώτος όροφος. Έχω τραυματιστεί σοβαρά. Η επίθεση ήταν γρήγορη. Υπάρχουν επιζώντες. Σφαγιάζουν τον κόσμο έναν έναν. Πρώτος όροφος γρήγορα!", έγραψε. Σε ένα δεύτερο post, έγραψε πως ήταν ζωντανός αλλά μέσα στο θέατρο υπήρχαν παντού πτώματα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...