Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Λίγο πριν την «έξοδο» ο Φίλης




Η αμετροέπεια είναι κακός σύμβουλος κι από ότι φαίνεται ο Τσιπρας δεν έχει καταφέρει να διώξει όλα τα... αγκάθια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νικος Φίλης όπου για μεγάλο διάστημα υπήρξε ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς φυλακές του Αλέξη Τσίπρα, με τις προσωπικές του απόψεις έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαρίδι για την κυβέρνηση.

Στο Μαξίμου θεωρούν ότι δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στην πολιτική ηρεμία του τόπου και πυροδοτεί συνεχώς εντάσεις και μάλιστα επικίνδυνες.

Οι επιτελείς του Τσίπρα γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Φίλης πάσχει από το σύνδρομο Παγκαλου και συνεπώς είναι ανεξέλεγκτος. Γνωρίζουν επίσης ότι η μόνη λύση είναι η έξοδος του από την κυβέρνηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποπομπή του είναι θέμα χρόνου.

Ο Τσιπρας περιμένει το κατάλληλο timing αν και αρκετοί επιμένουν ότι οι δηλώσεις του για τη γενοκτονία των Ποντίων είναι ο λόγος που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο χθεσινός άγριος ξυλοδαρμός του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσακου οφείλεται στην πόλωση που δημιούργησε ο Φίλης και η αντίδραση του Τσίπρα θα είναι άμεση για να πέσουν οι τόνοι.


πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...