Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Στα «μαχαίρια» ο Τσίπρας με τον Ψυχάρη




Άγρια κόντρα της κυβέρνησης με τους καναλάρχες και συγκεκριμένα με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ.

Μετά το ΣΔΟΕ και τους οικονομικούς ελέγχους που έγιναν στο... Συγκρότημα, ο Ψυχαρης έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα δάνεια των εταιρειών του γεγονός που έχει πυροδοτήσει τεράστια δυσφορία. Μάλιστα σήμερα ο Σταύρος Ψυχάρης εκ μέρους του ΔΟΛ αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των οικονομικών ειςαγγελεων. Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι καναλάρχες με σειρά που, κατά πληροφορίες, σχετίζεται με το ύψος των δανείων που έχουν λάβει.

Την ίδια ώρα, όλως τυχαίως το Μεγκα αρνήθηκε χθες να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη για την υπόθεση Πανουση.

Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση "γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;" » αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. «Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν» καταλήγει η κ. Γεροβασίλη.

Μαθαίνω ότι μετά από αυτά ο Τσιπρας είναι έξαλλος με τον Ψυχαρη και η κόντρα αναμένεται να πάρει επικές διαστάσεις.


πηγή : www.wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...