Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Προβοκάτσια πίσω από τις καταγγελίες Πανούση βλέπει ο Τσίπρας




«Γιατί τώρα;», αυτό είναι το ερώτημα που θέτει το Μέγαρο Μαξίμου γύρω από τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Πανουση ο οποίος κατέθεσε στοιχεία ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν με τρομοκράτες!

Όπως εκτιμούν στελέχη της κυβέρνησης ο κ. Πανούσης αν δεν το κάνει επίτηδες, με τις καταγγελίες του παίζει στο παιχνίδι των καναλαρχών που θέλουν να δημιουργήσουν σύγχυση στο κυβερνητικό έργο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρούν τον Πανουση <<λαγό>> των μεγαλοεκδοτών και αυτό το στηρίζουν στο επιχείρημα ότι όλα τα κανάλια έχουν σηκώσει... Έργο με την ιστορία του Πανουση.

Παράλληλα επισημαίνουν ότι αν ισχύουν οι καταγγελίες του, θα έπρεπε ο ίδιος να τις είχε χειριστεί όταν ήταν υπουργός δημόσιας τάξης.

Στο Μαξίμου πιστεύουν ότι οι καταγγελίες Πανούση είναι μέρος μιας ευρύτερης επίθεσης κατά του Τσίπρα με στόχο να οδηγήσουν σε παραιτήσεις υπουργών, την ώρα που η κυβέρνηση θέλει να περάσει το νόμο για τα ΜΜΕ.


πηγή : www.wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...