Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Στα... άδυτα του Teatro - Οι αποκαλύψεις του Κώστα Μπερτάκη στο "Tsipas Hlias blog" !


Μήνες νωρίτερα , στη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν , όταν είχε δημοσιευτεί στα μέσα ενημέρωσης ο σχεδιασμός του Κώστα Μπερτάκη ενόψει του φετινού χειμώνα , ήμουν ο πρώτος που έκανα λόγο ότι σαρώνει την καλλιτεχνική πιάτσα !

Είναι ο επιχειρηματίας που μέσα στην γενικότερη συρρίκνωση της νυχτερινής διασκέδασης , αυτός γιγαντώνει . Παίρνει το ρίσκο να επενδύει σε καινοτομικά project , βάζοντας φυσικά βαθιά το χέρι στη τσέπη του για να στελεχωθεί από τους καλύτερους . Αυτό που δηλαδή πετυχαίνει μέχρι ώρας . Η πρεμιέρα Παόλα-Αργυρού - Φουρείρα  στο Teatro έκλεψε με το καλημέρα τις εντυπώσεις και την προτίμηση του κοινού , με το έτερο προσωπικό στοίχημα του πολυμήχανου ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων να βρίσκει ανταπόκριση στην συμπρωτεύουσα . Εκεί θα συναντήσουμε την καλλιτεχνική συνύπαρξη της Δέσποινας Βανδή με τον Παντελή Παντελίδη στην "Πύλη Αξιού" . Βεβαίως , αν και το ρίσκο είναι μεγάλο αφού στην Θεσσαλονίκη έχει να αντιμετωπίσει διαφορετική ιδιοσυγκρασία ως προς τα γούστα διασκεδάσεις , όμως η πορεία του μας έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις νέες προκλήσεις .

Για αυτά και άλλα πολλά ο Κώστας Μπερτάκης θα μιλήσει στο "Tsipas Hlias blog" την Παρασκευή 30/10 .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...