Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Το PATRANEWS.gr αλλάζει σελίδα !



Όπως αναρτήθηκε η επίσημη ανακοίνωση από την διεύθυνση του πατρινού πορταλ : 


Μια νέα, φιλόδοξη  σελίδα αρχίζει να γράφει την προσεχή Δευτέρα η ιστορική ηλεκτρονική εφημερίδα της Ελληνικής Περιφέρειας, PATRANEWS.gr.

Το αγαπημένο portal που έχει δώσει τις δικές του εξετάσεις στην κοινωνία «παντρεύοντας» την εγκυρότητα με την αμεσότητα στην είδηση, κάνει ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον.

Υπό τη στήριξη ενός ισχυρού οικονομικού ομίλου, προχωρά σε αισθητικές και ουσιαστικές τεχνολογικές παρεμβάσεις που θα γίνουν αισθητές στους αναγνώστες από το πρωί της προσεχούς Δευτέρας.

Στην «πρώτη γραμμή» της νέας προσπάθειας, οι υπογραφές γνωστών και έμπειρων δημοσιογράφων, δίνουν τα διαπιστευτήρια μιας «δύναμης ενημέρωσης» που έχει ταχθεί να στηρίζει την κοινωνία και να ελέγχει την εξουσία. Να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα και να αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν όχι μόνο στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο της επικαιρότητας.

Το καθήκον να «φωτίζουν» την κάθε πτυχή της επικαιρότητας αναλαμβάνουν οι Γιώργος Καρβουνιάρης, Κώστας Κριετσιώτης, Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου, Αλεξάνδρα Παναγοπούλου και Ελεάνα Μαγδαληνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...