Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Mόνο ..."Στης νύχτας τα καμώματα" - Η μεγαλύτερη "φίρμα" της Βορείου Ελλάδος στο Ράδιο Ένα !




Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή της συμπρωτεύουσας , με το όνομα του να συμπεριλαμβάνεται πλέον στις μεγαλύτερες "φίρμες" της νύχτας . 

Είναι ο τραγουδιστής που μπορεί να δέχτηκε δεκάδες προτάσεις από κορυφαία νυχτερινά κέντρα της Αθήνας για να κατηφορίσει προς το κέντρο , όμως προτίμησε - τουλάχιστον και αυτή τη σεζόν - το κοινό της Θεσσαλονίκης . Δεν υπάρχει μπουζουξίδικο στην Ελλάδα που να μην συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα του τα σουξέ του Μάκη Δημάκη , με τους ανθρώπους του χώρου να τον χαρακτηρίζουν ως πραγματικό φαινόμενο . Με του βγαίνει πάνω στην πίστα όλο το μαγαζί είναι κυριολεκτικά στο πόδι . 

Εμείς , εγώ με τον Βασίλη Μπρούτζο , του κάναμε την πρόταση να βγει στο Ράδιο Ένα (www.radioena.in ) και την εκπομπή "Της νύχτας τα καμώματα" , με τον εκπρόσωπο του καλλιτέχνη αλλά και καλλιτεχνικό του μέντορα , τον Αργύρη Αράπη , να μας δίνει το ΟΚ για την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου . 

Ακούστε το σποτάκι που εδώ και λίγες ώρες παίζει στα social media και το Ράδιο Ένα- Εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...