Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Οι καναλάρχες, ο Τσίπρας και η Lady G



Την ώρα που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να περάσει στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις άδειες των καναλιών, κάποιοι γνωστοί καναλάρχες μετέβησαν προ ημερών στις ΗΠΑ προκειμένου να βρεθούν δίπλα στο περιβάλλον του Τσίπρα και να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρησης.

Δύο γνωστοί καναλάρχες βρέθηκαν στις εκδηλώσεις που ήταν ο Τσίπρας και προσπάθησαν να τον «πιάσουν» αγκαζέ, για τις άδειες. Βλέπετε θέλουν και να μην πληρώνουν και να έχουν τηλεοπτικά κανάλια.

Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι το contact με τους συγκεκριμένους καναλάρχες που αβαντάρουν τον Τσίπρα το έκανε η Lady G, κατά κόσμον κυρία Γιάννα.

Η οποία να σημειώσουμε θέλει σαν τρελή κι αυτή να ανοίξει δικό της κανάλι. Ο Θεόδωρος δεν θέλει να ακούει ούτε για κανάλια ούτε για εφημερίδες, αλλά η Γιάννα έχει φάει κόλλημα.

Και όλοι ξέρουν πώς όταν η Γιάννα θέλει κάτι το πετυχαίνει.

Κατά τα λοιπά περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα ασκηθούν διώξεις σε 2 επιχειρηματίες που εμπλέκονται στην υπόθεση της Σαββαϊδου.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...