Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Μόνο Εδώ : Το κέντρο που αλλάζει τον χάρτη στη νυχτερινή ζωή της Βορείου Ελλάδος !


Η είδηση "έσκασε" εν αιθρία στη νυχτερινή ζωή της Βέροιας και έχει ως πρωταγωνίστρια την Έλενα Μπάση . 

Ειδικότερα , όπως διαβάζουμε από το ρεπορτάζ του www.veriotis.gr , το φετινό χειμώνα θα την απολαύσουμε στο Voice . Πρόκειται για το πρώην "Μορφές" , ένα κέντρο διασκέδασης πολύ υψηλών προδιαγραφών , έχοντας φιλοξενήσει τα τελευταία χρόνια τα σπουδαιότερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας . Από την πρώτη στιγμή η διεύθυνση έδειξε  -με πράξεις - ότι θέλει πάρα πολύ την Έλενα Μπάση , η οποία απάντησε θετικά στην σοβαρή πρόταση που δέχτηκε . Το εγχείρημα από τι φαίνεται θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία , μιας και τα άτομα που απαρτίζουν επιχειρηματικά το όλο project μόνο τυχαία δεν είναι . Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω , μπροστάρης θα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος . Γνωστός στη νυχτερινή πιάτσα της Βορείου Ελλάδος , ενώ για μια περίοδο ήταν και συνέταιρος του Ποζίδη στην "Πύλη Αξιού" . 

Επομένως , γίνεται αντιληπτό πως οι συνθήκες που θα συναντήσει η Έλενα Μπάση στη Βέροια είναι οι πλέον ιδανικές . Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που προτίμησε την περιφέρεια παρά κάποιο μεγάλο κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης , ως συνέχεια των πολύ πετυχημένων συναυλιών της στην ομογένεια της Αυστραλίας .

Διαβάστε περισσότερα - Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...