Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Όλη η αλήθεια για το κόμμα Βαρουφάκη



Με το τρέιλερ των 1101 έγινε χαμός στο Internet.

Ένα τρέιλερ που θυμίζει κάτι από Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και κάτι τύπους που εμφανίζονται και λένε ότι θα τα αλλάξουν όλα κλπ κλπ.

Μεταξύ των προσώπων είναι και ο Βαρουφάκης και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης και κατι μπλοκερς.

Όλοι είπαν ότι ετοιμάζει κόμμα ο Βαρουφακης.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Κατ' αρχάς να πούμε ότι πρόκειται για κλασική Αμερικανιά. Άρα σε πρώτη φάση δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του εγχειρήματος. Θα υπάρξει μια περίοδος με συνεχή τρέιλερ που απλά θα δημιουργήσει έναν αστικό μύθο γύρω από το όνομα του Βαρουφάκη.
Το δεύτερο που θα αποκαλυφθεί είναι ότι πρόκειται για ένα Κίνημα στο internet το οποίο δεν θα περιορίζεται στα στενά πλαίσια της ελληνική γεωγραφικής περιφέρειας.
Θα παρουσιαστεί σαν ένα μπλοκίστικο Κίνημα με ευρωπαϊκή εμβέλεια και με στόχο να αποτελέσει άνεμο αλλαγής στην Ευρώπη.
Τα στελέχη που θα υπογράφουν θα είναι μπλόκερς και διανοούμενοι στο ίδιο στιλ με τον Βαρουφάκη και αρκετοί Αμερικανοί οικονομολόγοι που έτσι κι αλλιώς είναι φίλοι του Βαρουφάκη.
Πίσω από το όλο εγχείρημα είναι και αρκετά στελέχη του «παλιού» ΣΥΡΙΖΑ, από τις συνιστώσες... οι οποίοι είναι μεν σκληροπυρηνικοί μαρξιστές αλλά δεν διακατέχονται από την «γραφικότητα» του Λαφαζάνη. Είναι ας πούμε περισσότερο θεωρητικοί...
Έχει σημασία να μείνουμε στην Ευρωπαϊκή εμβέλεια του εγχειρήματος, αφού ο ίδιος ο Βαρουφάκης σε ανύποπτο χρόνο είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού κόμματος.
Όλως τυχαίως, για τη δημιουργία ενός νέου πανευρωπαϊκού κόμματος αντίστασης ενδιαφέρονται και οι Αμερικανοί!!!
Με τον τρόπο αυτό οι ΗΠΑ θα μπορούν να δημιουργήσουν έναν Δούρειο Ίππο για να έχουν λόγο στην πολιτική ατζέντα της Ευρώπης αλλά και στις δεξαμενές σκέψεις της Γηραιάς Ηπείρου.
Και τι δεν θα έδινε για παράδειγμα ο Τζώρτζ Σόρος προκειμένου να δει ένα κόμμα αντίστασης στην καρδιά των Βρυξελλών...
Και πάλι εντελώς τυχαία ο Τζώρτζ Σόρος και 5-6 Αμερικανοί οικονομολόγοι που αρθρογραφούσαν υπέρ της δραχμής είναι φίλοι του Γιάνη Βαρουφάκη.
Μιλάμε βεβαίως για οικονομολόγους της CIA... Οpinion Leaders τους λένε ευγενικά.
Φαντάζομαι καταλάβατε τι είναι το κόμμα Βαρουφάκη...
Απλά είναι τα πράγματα.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...