Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Πάτρα : Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει για πρόεδρο της ΝΔ ο Δ.Τριανταφυλλόπουλος !




Με αφορμή την οριστικοποίηση των εσωκομματικών εκλογών – με τη συμμετοχή της κοινωνίας – για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία και ταυτόχρονα Αρχηγού της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις 22 Νοεμβρίου 2015, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, απέστειλε στα Μ.Μ.Ε την πιο κάτω γραπτή δήλωση:


“Με πολιτική υπευθυνότητα, καμιά εντεταλμένη βιασύνη και πάνω απ’ όλα, με απόλυτο σεβασμό απέναντι και στους τέσσερις Υποψηφίους Προέδρους της Ν.Δ, οφείλω απέναντι στους χιλιάδες πολιτικούς μου φίλους και ψηφοφόρους, όσο και στο σύνολο των πολιτών του νομού, να εκφράσω ελεύθερα και ανεπηρέαστα, τις προσωπικές μου απόψεις μου, για τη στάση μου κατά την προσεχή εσωκομματική εκλογική διαδικασία.

Με τον τ.Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη, έχω προ πολλού εκφράσει την άποψη ότι διαφωνώ πλήρως με την πολιτική του φιλοσοφία και επικοινωνιακή τακτική, θεωρώ ωστόσο ότι η πολιτική του σκέψη αλλά και τα επιχειρήματά του, τον καθιστούν χρήσιμο στην παράταξη κι εργατικό στέλεχος, όπως και ως κυβερνητικό στέλεχος υπήρξε.

Με τον τ.Υπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, είμαι της ταπεινής άποψης, πως η πολιτική του εμπειρία – ασχέτως της πολιτικής οικογένειας από την οποία ως γνωστόν προέρχεται και σέβομαι – δεν καλύπτει ακόμα την αναγκαιότητα διαχείρισης των κρίσιμων εθνικών θεμάτων, που η Ν.Δ - ως Αξ. Αντιπολίτευση - καλείται να ελέγξει, με γνώση, με μαθήματα από παθήματα του παρελθόντος, αποδίδοντας τα μέγιστα θετικά, στη χώρα και στο κόμμα.

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τ. Βουλευτή της Ν.Δ κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, δίχως ν’ αποκρύπτω τον θαυμασμό μου για το πολιτικό του θάρρος, αλλά και την αυτοδιοικητική του πορεία, αν και δεν είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί του (αφού ούτε καν κλήθηκα στην ανοιχτή εκδήλωσή του στην έδρα της Εκλογικής μου Περιφέρεια, την Πάτρα), θεωρώ πως όσο κι αν ηλικιακά προσδίδει μια από τις παραμέτρους της αναγκαίας ανανέωσης στην παράταξη, δυστυχώς δεν δύναται – εκ του θεσμικού του ρόλου – να δώσει τη σκληρή μάχη εντός της Βουλής, εκεί δηλαδή, που μέσα στην προσεχή 4ετία, θα εξαρτηθούν πολλά και που μέσω τρίτων (σίγουρα αξιόλογων) δεν μπορεί, σε τέτοιες κρίσιμες καταστάσεις Αρχηγός Κόμματος Αξ.Αντιπολίτευσης ν’ αντικαθίστατα, ανά περίπτωση ,αφού η παρουσία και ο πολιτικός-παρεμβατικόςτου λόγος, θα είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικός για την πορεία των θεμάτων της χώρας.

Τέλος, στις πρόσφατες πρόωρες Εθνικές Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, μετά από ουσιαστικό και ξεκάθαρο διάλογο μαζί του - αν και δεν ήταν στις προθέσεις μου, για δημοσιοποιημένους - καιρό πριν- λόγους εσωκομματικών «παιχνιδιών» κι έλλειψης σεβασμού πολυετών αγώνων στελεχών της Ν.Δ «πρώτης γραμμής» - συμμετείχα τελικά στο ψηφοδέλτιο του Ν. Αχαΐας, εμπιστευόμενος, τη νοοτροπία, την πολιτική σκέψη, την τακτική και πάνω απ’ όλα την αδιαμφισβήτητη τεράστια εμπειρία και γνώση του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Θα ήταν λοιπόν αδιανόητο, μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ν’ αλλάξω αυτές μου τις απόψεις, γι’ αυτό και αποφάσισα - ως φυσική και πολιτικά τίμια και συνεπή στάση – να συνεχίσω να εμπιστεύομαι τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο και θα στηρίξω και ως Υποψήφιο Πρόεδρο της Ν.Δ, πεπεισμένος ότι μπορεί και θέλει να σταθεί στα πολύ δύσκολα εθνικά θέματα του σήμερα, αλλά και ν’ αλλάξει πολλά μέσα στην ιστορική παράταξη, στην οποία πρεσβεύω και για την οποία αγωνίζομαι ενεργά, τίμια και δυναμικά, επί 12 περίπου συναπτά έτη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...