Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Σαρώνει ο Μεϊμαράκης στις δημοσκοπήσεις



Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό που υπήρχε για το πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα, οι εσωτερικές ίντριγκες και το παιχνίδι παρασκηνίου έχουν αλλάξει το κλίμα στη ΝΔ.
 
Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο δείχνουν τον Μεϊμαράκη να προηγείται, παρά το γεγονός ότι δεν αντικατοπτρίζει ούτε το νέο, ούτε το φρέσκο.
 
Ο λόγος είναι ότι ο κόσμος της ΝΔ πιστεύει ότι ο Βαγγέλας είναι τουλάχιστον ειλικρινής και είναι γνήσιος δεξιός. 
 
Πιστεύουν δηλαδή ότι δεν παίζει το κόμμα κορώνα γράμματα και δεν συμμετέχει σε υπόγειες διαβουλεύσεις.
 
Αντίθετα τα παιχνίδια που φαίνεται να παίζει ο Τζιτζικώστας και τα υπόγεια παζάρια που κάνει με την πλευρά Σαμαρά έχουν θορυβήσει τα μέλη της παράταξης. 
 
Πάντως και αυτός έχει υψηλά ποσοστά αφού η ηλικία του είναι ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα.
 
Οι άλλοι δυο υποψήφιοι Μητσοτάκης και Άδωνις φαίνεται να πηγαίνουν άπατοι και να βρίσκονται πολύ πίσω στις έρευνες κοινής γνώμης.
 
Ο Κούλης χάνει λόγω ονόματος (Μητσοτάκης) και λόγω των ακραίων νεοφιλελεύθερων απόψεών του που ξεπερνούν ακόμα και αυτές των δανειστών.
 
Ο Άδωνις χάνει λόγω... αφέλειας, αφού κανείς δεν μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά. Ακόμη και όσοι ενδεχομένως τον συμπαθούν.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...