Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σαμαράς θα επιστρέψει στη ΝΔ από την... πίσω πόρτα




Το παρασκήνιο της είδησης την αποκαλύπτει το www.wifinews.gr

Τα πράγματα στη ΝΔ δεν φαίνεται να πηγαίνουν καθόλου καλά και όπως σας είχαμε γράψει πριν ακόμα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες όλο το σχέδιο του παλαιού συστήματος Σαμαρά ήταν η επιστροφή του Καλαματιανού έστω και από την πίσω πόρτα.

Σας το είχαμε αποκαλύψει ξεκάθαρα πως ο Σαμαράς θέλει να επιστρέψει στο κόμμα και θα κάνει τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση.

Το παρασκήνιο είναι τουλάχιστον ερεβώδες και σκοτεινό. Το «σύστημα Σαμαρά» πουσάρει με νύχια και με δόντια την υποψηφιότητα του Τζιτζικώστα. Στο «παιχνίδι» έπαιξαν και παίζουν ακόμα και στελέχη της ΟΝΝΕΔ αλλά και ο Παπαμιμίκος που έχει στείλει τους καλύτερους συνεργάτες του δίπλα στον Τζίτζι...

Πάνω στην υπέρμετρη φιλοδοξία του ο Απόστολος Τζιτζικώστας «πούλησε» ακόμα και τον Κώστα Καραμανλή, έναν άνθρωπο που έδειξε εμπιστοσύνη στον πιτσιρικά.

Δυστυχώς, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές ο Τζίτζι χρησιμοποίησε τις καλές σχέσεις που είχε με τον Καραμανλή διαδίδοντας δεξιά και αριστερά ότι έχει την υποστήριξη από την πλευρά της Ραφήνας και τελικά πρόδωσε τον πρώην πρωθυπουργό πηγαίνοντας με το μπλόκ του Σαμαρά.

Από την άλλη πλευρά ο Σαμαράς θέλει σαν τρελός την υποψηφιότητα του Τζίτζι διότι γνωρίζει ότι ο πιτσιρικάς δεν θα μπορεί λόγω «ασυμβιβάστου» μέχρι το 2019 να πηγαίνει στη Βουλή, αφού δεν είναι βουλευτής.

Συνεπώς στη ΝΔ, αν εκλεγεί ο Τζιτζικώστας πρόεδρος, θα υπάρξει δυαρχία!!! Και βεβαίως το κόμμα θα εκπροσωπείται στη Βουλή από τον Αντώνη Σαμαρά!!!
Μιλάμε για απίστευτο σχέδιο, η σύλληψη του οποίου ξεπερνά ακόμα και τις κατασκοπικές ταινίες.

Άλλωστε και η επιλογή του Σαμαρά να βάλει προσωρινό πρόεδρο τον Μεϊμαράκη ήταν μέρος του σχεδίου. Μόνο που ο Βαγγέλας το κατάλαβε και δεν συναίνεσε. 

Όμως ο Καλαματιανός βρήκε αμέσως άλλη δίοδο για να πετύχει το σκοπό του και να επιστρέψει στην αρχηγία.

Κοινώς, ο Τζίτζι μάλλον αχυράνθρωπος είναι.. αυτωφοράκιας που λέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...